Happy moments #19….

Happy moments #19….

Het is maandag, dus tijd voor happy moments #19, met puntjes erachter….
Afgelopen week was het geen happy moments voor ons. Ik had in de vlog van vrijdag al een beetje tekst en uitleg gegeven voor zover ik dat kon en wilde.

Vorige week kregen wij het vreselijk nieuws dat iemand van ons een einde aan zijn leven heeft gemaakt….

Nou even mensen, dan is het een momentje van ….uh wat?? En dan even later krijg je een bom aan prikkels in je hoofd met vragen. Hoe, wat en waarom… Ik heb de afgelopen week in een roes geleefd en afgelopen zaterdag was zijn afscheid. Voordat afscheid hebben wij een erehaag gehouden. Dat was zo mooi en indrukwekkend, en dat heb ik nog niet los kunnen laten. Ro en Nio en ik waren erbij aanwezig. Ik wil en kan er niet meer veel over kwijt..

Rust zacht lieve Erik

Ik heb niet veel foto’s, eigenlijk alleen van de foto’s die ik onderweg maakte toen we aan de wandel waren.

En dan was het gister moederdag…, ook weer zo’n lekkere dag voor mij, want je mams missen is ook niet iets waar je een happy moment van maakt. Wel kreeg ik mooie roosjes van Nio. De rest van de kadootjes moet ik even op wachten want die moesten besteld worden, dus dat word vervolgt.

Raar om dit zo te schrijven na 3 foto’s, maar ik hou het even hierbij. En volgende week is er weer een hopelijk volle happy moments!

Hadden jullie wel happy moments vorige week?

Tot volgende week!!

15 gedachten over “Happy moments #19….

  1. Heftig nieuws hoor, gecondoleerd met het verlies van jullie goede vriend. En ja, die vragen blijf je houden, hopelijk kun je het een plekje geven na verloop van de tijd.

  2. Wat een verschrikkelijk nieuws krijg je dan opeens op je dak.
    Sterkte hiermee!!
    En wat moederdag betreft: het is soms heel dubbel. Iedereen die zijn moeder verwend terwijl wij dat niet meer kunnen.. Ik probeer juist op deze dagen een beetje meer aan haar te denken. Een soort eerbetoon aan moeders. En laat een aantal mooie herinneringen de revue passeren <3

  3. ach iemand verliezen is altijd al zo naar…en als het danook nog eens gebeurt op de manier die je beschrijft, dan kan ik alleen maar zeggen: alle begrip voor gene happy moment, deze week

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.