Happy moments #19

Happy moments #19

Het is weer maandag, de zon schijnt, dus tijd voor happy moments #19. En ook afgelopen week was weer dubbel. Een crematie en gister gezellig moederdag…, krom maar, realiteit.

Ook nu staat mijn kop nog nergens naar. Mijn eigen lichamelijke dingen, onze buurman en nog wat andere dingetjes zijn voor deze chaoot teveel. Ik heb nog steeds die burn out en dat werkt echt niet lekker samen dan allemaal ;).

Gister was het moederdag! En voor mij hoeft die poeha allemaal niet, want ik zeg altijd dat het elke dag moederdag is hier. Maar ik werd wel lekker verwend door onze meiden en Niomi had lekker kwarktaart gemaakt! Niomi heeft ook de voortuin en en achtertuin onder handen genomen, en die is nu heerlijk onkruidvrij en opgeruimd :D. Ik kreeg van allebei armbandjes! Ik liep steeds te kijken als we in de winkel waren en hun kochten ze uiteindelijk hihi.

Oude foto’s die voorbij komen. Daar word deze moeder ook blij van. Je ziet je meisjes groeien naar volwassen, leuk gestoorde personen :D. In dit geval Rashel, van ukkie naar een volwassen griet met peppa big haha ( ze gaat mij zo haten hiervoor :P) Sorry floof!

Op een geen happy moment, toch een beetje een happy moment te krijgen was op de crematie van Goof. Tijdens de koffie, thee, drankjes ect. stonden er een hoop te roken buiten en daar zag Ras weer een kat natuurlijk die ze het liefst mee nam. Dus samen met papa met de kat kroelen.

Er werd makkelijk gegeten afgelopen week. Ik geen trek en de rest druk of onderweg of ook geen trek.

En dat was hem eigenlijk al weer voor deze week, op de mooie lucht foto van Rashel na dan. Die was met dr vriend lekker naar Scheveningen gegaan om daar wat te gaan eten.

Deze week is het slapen, slapen en nog eens slapen. Ik wil en moet nog zoveel doen maar het lichaam laat het niet toe. En de vaste lezers weten dat ik hem altijd door trek, maar ik trek het oprecht even niet meer 😉

Wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!!

12 gedachten over “Happy moments #19

  1. Had je al een tijdje niet ‘gezien’, dus fijn om weer van je te lezen! Wat fijn dat je een leuke Moederdag hebt gehad en een kwarktaart is altijd zo lekker. Heerlijke gerechten weer en mooie luchtfoto! Liefs en sterkte xxx

  2. Wat een fijne momenten. Lekker samen zijn en veel lekker eten hoor; altijd goed om van eten te genieten

  3. Aaah ik moest laatst nog aan je denken, had al een tijdje niet meer hier bij gelezen. En vroeg mij af hoe het met je ging. Fijn om hier dus weer even te buurten. Heerlijk verwend met moederdag zo te zien. En ja ook hier hoeft al die poeha niet zo. Wat een geweldig gezicht om de jongere foto’s van jullie maar ook van jou terug te zien. Leuk he, om de meiden van zo klein naar zelfstandige volwassen vrouwen te zien opgroeien. Wordt je trots van!!

    Het mooiste moment hier was dat Poownie 28 kaarsjes mocht uitblazen deze week 🙂 Niet verwacht dat hij het tot zover zou schoppen na alles wat we met hem hebben meegemaakt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.