Happy moments #19

Happy moments #19

Het is weer maandag!!! Dus tijd voor happy moments.

Ik heb alleen niet overal foto’s van gemaakt :(. Beetje jammer weer. Maar goed, we doen het even met de foto’s die ik wel heb :D.

Ras en ik hebben zo onze dolle buien, en dan zijn de snapchat filters onze favoriet. Hoe gekker hoe beter en we hebben er weer teveel gemaakt haha.

Het was gewoon super heerlijk weer de afgelopen week, zeg nou zelf!! En dat betekende dat we heel veel op de scooter weg waren en onder weg maakten we wat foto’s. We zijn route’s gaan rijden die wij nog niet eerder hadden gemaakt dus super leuk om weer nieuwe plekjes te ontdekken.

Ik had een bestelling gedaan voor waxmelt geurtjes en daar komt later een aparte blogpost over. Ik kan je wel zeggen dat ze heerlijk zijn.

Je zit je te vervelen, ja ook dat heb ik tegenwoordig vaak haha en dan ga je maar weer verzinnen welke nieuwe tattoo’s je wil gaan laten zetten. Armen zijn klaar dacht ik maar ik denk toch dat ik de onderkant van mijn armen ook wel ga bewerken en dan ja, ik heb nog plek zat dus let’s go 😀

Het was zondag moederdag. Niomi was er niet dus die komt vandaag en Rashel haar kadootje kreeg ik ook later dan dat ik deze HM ging maken dus foto’s van mijn kadootjes volgen nog :D. Ik was goed chago op moederdag, maar dat ben ik elk jaar ;), miste mijn eigen mams natuurlijk weer, dus misschien was het ook maar beter dat de meiden later hun kadootje gaven, zodat ik niet zo chago was 😉 maar alvast een voorproefje….

En dan sluit ik deze HM weer af met een lucht foto. En baal eigenlijk wel van deze foto, want in het het echt was de lucht zoveel mooier!! Het waren zulke mooie pastel kleuren!

Dit waren weer de happy moment’s van afgelopen week. Aankomende week hoop ik wat meer foto’s te maken weer!

En, wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!!

19 gedachten over “Happy moments #19

  1. Lastig he, om natuur vast te leggen? Vind ik ook, in het echt ziet het er altijd zoveel mooier uit. Ik heb ook heerlijk genoten van het mooie weer!

  2. Ik vind die snapchat filters ook echt super leuk hihi. Mijn leukste momentje was moederdag, zeker weten hihi.

  3. Ik heb zo genoten van moederdag dit jaar. De kids hadden een film voor me gemaakt en die hadden we dus gekeken en daarna gingen we nog allerlei domme realityshows kijken. Heerlijk even weer met zijn viertjes en dan niets moeten.

  4. Hahahahaha, die filters zijn hilarisch. Ja, naar is Moederdag dan lijkt me en het komt ook ieder jaar weer terug. En heerlijk weertje inderdaad! Mijn happy moment had ik net met m’n kat. Even lekker mee geknuffeld

  5. Die snapchat filters zijn geweldig joh! Ik heb die app ooit wel gedownload, maar doe er eigenlijk nooit wat mee. Mijn happy moments? Nou, vooral het mooie weer, lekker bij ons huisje zijn én natuurlijk de komst van onze Mikey.

  6. Het was een heerlijke week, met mooi weer, dat doet altijd wel goed bij ons. Verder gisteren verwend door de jongens maar het mooiste moment was dat ik mijn zus gisteren weer even sprak, zij woon tin het buitenland en door de tijdsverschillen spreken we elkaar maar weinig, dus heerlijk bijgekletst, altijd een happy moment.

  7. Lijkt me moeilijk ja, je moeder missen op moederdag. Dikke knuffel! En mijn happy moments? Heb twee keer kunnen uitslapen, paar keer heel veel lol gehad en ben een beetje bijgekomen afgelopen week.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.