Happy moments #2.0

Happy moments #2.0

Yeahh een mijlpaal! Want happy moments #2.0, oftewel #20 staat online! En nee ik ga geen gratis broodrooster weg geven haha. En de #2.0 staat dus voor de 20, maar denk maak deze even apart van de rest.
Een week met meer versoepelingen en dat heb ik geweten ook.

We zijn vaker van huis. Opzicht niet erg, want wij zijn dat C…spuugzat, dus waren blij dat we weer ergens heen konden zonder die afspraak. En dat was fijn, want zo druk was het niet in onze winkels…totdat we in het Leidschendam aan kwamen haha, mensen wat een gekkenhuis in de mall op zaterdag avond nota bene om 19.00! En van de mensen werd ik niet panisch, maar van die bekluiers wel :(. Wanneer stopt deze idioterie toch!
Maar laten we beginnen

De mall in Leidschendam.. Wie kent het niet. Het is fantastisch geworden, maar mis toch wel een beetje onze vertrouwde Leidshenhage…Onze visboer, waar wij altijd kwamen op Scheveningen, heeft nu in de mall een mooi plekje en ondanks ik niet tot geen vis meer eet, loop ik er altijd even langs om gedag te zeggen. Want het blijven toppers!

Hoe cute is dit weer. Je ziet hier veel nieuwe familie’s rond banjeren en ja daar word ik happy van!

Als ik buiten ben dan heb ik het liefst van die momenten van lekker in mijn eigen bubbel zitten…. Lekker van het buiten zijn genieten en gewoon over van alles na denken of wat nog mooier is.. het kopje leeg maken.

Ik was een paar keer met Niomi op pad en dan is het samen even genieten van mooie luchten.

Aan tafellllllll….nou de foto’s spreken voor zich denk ik zo :D. De kaas krokantje maak ik altijd zelf, zo lekker bij een soepje.

Nou een weekend outfit noem ik het niet meer want door de weeks ben ik er ook in te vinden. De teller staat op vijf van die heerlijke broeken. Ondertussen ook weer een paar shirtjes erbij gekocht, dus ja…, een happy moment!

Deze was eigenlijk voor de vorige happy moments bedoelt, maar ja die liep even anders dan geplant …. Dit palletje kocht ik een paar weken geleden bij de Action. Ik had al eerder een palletje daar gekocht en was er tevreden over en zo ook over deze! Nou ben ik zeker geen fanatiek oogschaduw type, maar ik gebruik hem als eyeliner, met een dun kwastje en het zit wel weer prima voor mij.

En zo ben ik dan weer aan het einde van deze happy moment #2.0 En dat houd in, de lucht foto’s van afgelopen week. Genoeg mooie luchten waren er weer.

Dit waren onze happy momentjes van de afgelopen week. Aankomende week is een rustig weekje weer. Ras is echt aan het aftellen, examen en dan klaar, en vakantie houden. De rest is ook gewoon weer aan het werk en of school, en ik.., ik ga lekker bij slapen denk ik. Ik heb nu gewoon last van het slaap tekort en ja als je toch de tijd hebt om te slapen…doen!!

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!

12 gedachten over “Happy moments #2.0

    1. gewoon kaas raspen en op de grillplaat laten smelten en dan af laten koelen of ik de oven op een bakplaat met bakpapier 😉 en dan beetje kruiden erover heen zoals paprika en of kerry en Italiaanse kruiden 😀

  1. Hier lopen een paar zwanen en meetkoeten met jonkies rond in de buurt. Ook zo mooi om te zien. Daar kan ik echt even van genieten!

  2. Ik ben nog niet veel in de winkels geweest, maar dat is vooral ook omdat ik weinig tijd heb gehad, maar vind het wel heerlijk dat je gewoon weer ergens naar binnen kunt zonder dat je een afspraak moet maken. Dat ook de terrassen weer open zijn, vind ik echt genieten. Dus ja, vorige week op Hemelvaartsdag hebben we heerlijk in het zonnetje op een terras geluncht, echt een happy moment.

  3. Wat een mooie zonsondergangen. Ik heb het palette van de action ook. Mooie kleurtjes en goede pigmentatie vind ik, zeker voor die prijs

  4. Ik heb gisteren gewoon weer online bij de Hema besteld (macht der gewoonte). Binnenkort wel weer een event, maar dan in de buitenlucht. Dat doe ik dan ook graag. Heel benieuwd naar. Een ander happy moment was de podcast die ik vorige week heb opgenomen. Eindelijk weer bekenden gezien en was gewoon hartstikke leuk om te doen. En afgelopen zaterdag ook weer bij mijn schoonouders geweest. Hiervoor was het steeds max een persoon en dan mocht ik dus niet mee…

  5. Ben nog niet een keer in de mall geweest. Misschien vd zomer eens shoppen daar 🤣
    Hier nog een die het heerlijk vind om buiten door te brengen. Het liefste wel als het NIET regent. Moet zeggen dat ik de laatste paar keren echt geluk heb gehad. Net voor de bui weer binnen of na de bui lekker buiten. Pas 1 keer door en door nat geregend dit jaar.

  6. ik kom alleen in de boekwinkel, maar ik moet nog schoenen kopen. Ben wel blij hoor dat dat zonder afspreken kan

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.