Happy moments #2

Happy moments #2

Het is weer maandag, dus tijd voor de happy moments van de afgelopen week!

Ik heb afgelopen week alleen niet veel foto’s gemaakt. Waarom weet ik ook niet maar ach we doen het hier maar mee 😉

Wij gingen natuurlijk weer naar Cairox hijs, en die wonnen even met 10-0! gewoon een eitje weer dus.

En we maakten natuurlijk weer een lucht foto. Dit keer gewoon lui vanuit mijn bed!

Ik kocht weer een trui bij de primark, Rashel had hem in het wit gekocht en vond hem zo leuk dat ik hem in het zwart kocht.

En ik kocht deze sjaal, en ook nog een zwarte ervan. heerlijk zo ook voor in huis vind ik altijd.

En ik maakte een mega bak met kip sate voor het weekend en dacht daar van over te houden maar alles ging op!!

Dit waren weer onze happy moments!

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!!

22 gedachten over “Happy moments #2

  1. Mijn happy moments? Ik heb een cursus geschreven van zo’n 10.000 woorden, die op mijn eigen website gezet en alles werkt. Vooral het moment dat ik eindelijk tevreden was en de laptop kon dichtklappen was ik héél happy 😊

  2. Zelf ben ik nog nooit naar een ijshockey wedstrijd geweest. Het lijkt mij veelte overweldigend en overprikkelend in mijn toestand. Gelukkig kunnen jullie ervan genieten. Je geeft aan dat je maar weinig foto’s hebt. Dit vind ik juist iets moois. Tegenwoordig zie je iedereen alleen maar foto’s maken en zien ze niet echt wat er voor hun neus staat of gebeurd. In mijn ogen heb je nu volop genoten van ieder moment en geen tijd gehad voor foto’s.

  3. Wat een leuke en gezellige week heb je gehad! Afgelopen week waren mijn vriend en ik vrij, we zijn samen een paar keer gaan winkelen en lekker uiteten geweest. Alleen maar genoten dus.

  4. Buitenshuis heb ik vaak wel iets van een sjaaltje om maar thuis eigenlijk nooit, waarom niet geen idee hoor. Mijn happy moment van vorige week? Dat ik hoorde dat het muurtje rondom mijn nieuwe werkplek toch blijft staan waardoor ik dus niet ineens met 12 dames op een afdeling kom te zitten.

  5. Afgelopen week was een beetje een rara week, zo weer na de vakantie, met kinderen de ziek waren en events waar ik heen ging, maar gisteren een leuk verjaardagspartij gehad en nu weer gewoon lekker op naar de volgende week 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.