Happy moments #2

Happy moments #2

Het is weer maandag, dus tijd voor de happy moments van de afgelopen week!

Ik heb afgelopen week alleen niet veel foto’s gemaakt. Waarom weet ik ook niet maar ach we doen het hier maar mee 😉

Wij gingen natuurlijk weer naar Cairox hijs, en die wonnen even met 10-0! gewoon een eitje weer dus.

En we maakten natuurlijk weer een lucht foto. Dit keer gewoon lui vanuit mijn bed!

Ik kocht weer een trui bij de primark, Rashel had hem in het wit gekocht en vond hem zo leuk dat ik hem in het zwart kocht.

En ik kocht deze sjaal, en ook nog een zwarte ervan. heerlijk zo ook voor in huis vind ik altijd.

En ik maakte een mega bak met kip sate voor het weekend en dacht daar van over te houden maar alles ging op!!

Dit waren weer onze happy moments!

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!!

reactie's

reactie's

22 gedachten over “Happy moments #2

 1. Afgelopen week was een beetje een rara week, zo weer na de vakantie, met kinderen de ziek waren en events waar ik heen ging, maar gisteren een leuk verjaardagspartij gehad en nu weer gewoon lekker op naar de volgende week 🙂

 2. Buitenshuis heb ik vaak wel iets van een sjaaltje om maar thuis eigenlijk nooit, waarom niet geen idee hoor. Mijn happy moment van vorige week? Dat ik hoorde dat het muurtje rondom mijn nieuwe werkplek toch blijft staan waardoor ik dus niet ineens met 12 dames op een afdeling kom te zitten.

 3. Wat een leuke en gezellige week heb je gehad! Afgelopen week waren mijn vriend en ik vrij, we zijn samen een paar keer gaan winkelen en lekker uiteten geweest. Alleen maar genoten dus.

 4. lekker koken, daar kan een mens heel happy van worden

 5. Wat een leuke trui! Ik ga ook eens kijken. Ik heb afgelopen week de sleutel van mijn kantoor gekregen, dus ik ben happy!

 6. Zelf ben ik nog nooit naar een ijshockey wedstrijd geweest. Het lijkt mij veelte overweldigend en overprikkelend in mijn toestand. Gelukkig kunnen jullie ervan genieten. Je geeft aan dat je maar weinig foto’s hebt. Dit vind ik juist iets moois. Tegenwoordig zie je iedereen alleen maar foto’s maken en zien ze niet echt wat er voor hun neus staat of gebeurd. In mijn ogen heb je nu volop genoten van ieder moment en geen tijd gehad voor foto’s.

 7. Ik ben nog nooit naar een icehockey wedstrijd geweest,mss leuk voor op mn bucketlist

 8. Oeh kipsaté, dat vind ik erg lekker. En de foto van de lucht is erg bijzonder. Het groene is net als het Noorderlicht!

  1. Haha schijnbaar wel 😉 en ja leuk is het altijd want het gaat ook om de gezelligheid

 9. Oh, die saté ziet er lekker uit! En sjaals, hier allerlei kleuren en vormen, heerlijk, wil en kan in de winter niet zonder

 10. Mijn happy moments? Ik heb een cursus geschreven van zo’n 10.000 woorden, die op mijn eigen website gezet en alles werkt. Vooral het moment dat ik eindelijk tevreden was en de laptop kon dichtklappen was ik héél happy 😊

 11. Oeh die saté ziet er smakelijk uit, krijg er nu alweer trek van in de ochtend hihi

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: