Happy moments #2

Happy moments #2

Het is weer maandag, dus tijd voor weer een nieuwe happy moments #2. De eerste week van het nieuwe jaar zit er op.
En was die boeiend …., nope.

We hebben weer niet veel gedaan. Roon is weer aan het werk, meiden zijn thuis….., winkels dicht op sommige na, maar ook daar mis je niks aan geloof ik. Maar goed we hebben wel wat foto’s!

We beginnen deze happy moments, met een happy moment van Ras. Die van haar hard gewerkte centjes een laptop kocht en helemaal happy er mee is :D. En daar word je als moeder natuurlijk ook gelukkig van.

Roon drinkt altijd na het eten een bakkie. En wij hebben een nespresso apparaat en daar is Starbucks natuurlijk heerlijk in. Al moet ik zeggen dat ze van Douwe Egberts ook lekker zijn en ik ze persoonlijk nog lekkerder vind. We drinken meestal de lungo en dan lekker met een schuimlaag van soja barista. Nu had ik even een andere meegenomen en de blonde vinden we wel lekker alleen de paarse is ons te sterk. Nou ja voor mij want Ro drinkt alles wel.

Even een momentje stil staan… En dan niet alleen buiten om een foto te maken, maar gewoon even bij alles. Het hele corona gaat nu wel zijn tol eisen bij ons. Geestelijk dan wel te verstaan. Je merkt nu pas wat je mist als het er niet is. Zoals een simpele bouwmarkt bijvoorbeeld. Ik had wat nodig daar en ja dat was er nu niet…., online bestellen had voor mij op dat moment even geen zin want had het direct nodig. TJa en dan heb je gewoon pech! Maar ook even snel een kruidvat in, is er niet meer bij. Ik werd zo overprikkeld toen ik er was afgelopen week, dat ik er min of mijn panisch uit kwam. Niet leuk dus. En de foto die ik maakte van mijn schoenen, wilde niet eens uploaden, haha hoe vaag is dat, dus dan maar een extra lucht foto die ik maakte onderweg met Roon.

Toen ik dan even in het kruidvat was, viel mij wel gelijk een kaars op. En dit wilde ik natuurlijk niet laten staan, aangezien ik gek ben op geurkaarsen. Het is een lekkere geur, maar je moet hem niet te lang laten branden want dan werd hij te zeg maar.

Mijn nagels lakken, zelfs dat gaat vervelen haha. Ik merk gewoon dat ik mijzelf steeds minder ergens een plezier mee doe. Ik werd altijd wel happy van net gelakte nagels…, en nu boeit het mij eigenlijk niet meer zo. Maar goed we willen natuurlijk wel verzorgde handjes!

En nog een lucht foto als afsluiter van de tweede Happy moment van dit jaar.

Ik ben niet meer zoveel onderweg, dus als ik even weg ben dan maak ik zoveel mogelijk foto’s. Ik heb al twee niet hoeven te tanken. Nou dat zegt al genoeg voor mij. Ik rij meestal heel wat af en nu is het alleen even naar de supermarkt en weer terug. Zatderdag avond zijn we met zijn vieren in de auto gestapt en zijn we naar scheveningen gereden om 22.30. We moesten er gewoon uit, lucht happen. En zelfs onderweg had ik zoiets van….ik wil naar huis. Maar goed, we hebben er allemaal last van denk ik. En we moeten maar weer afwachten wat ons te wachten staat. En dat is niet best voor zover ik gelezen heb.

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?
Ik ben wel benieuwd hoe jullie stand van zaken is, mentaal gezien….

Tot volgende week!!

29 gedachten over “Happy moments #2

 1. Ah leuk zoontje is hier al bijna 2 jaar aan het sparen voor een gamelaptoo. Hij moet nog even maar ben ook al trots:)

 2. Oh ik heb de chestnut van die Kruidvat kaarsen en vond ‘m heerlijk! Hoe het mentaal gezien gaat? Mwah, kan beter, ben er langzaam he-le-maal klaar mee. Maar ja, wie niet? Zeker met een baby van 4 maanden en thuiswerken is er nooit even een momentje voor jezelf. En die tijd is eigenlijk wel belangrijk…

  1. oh die ga ik volgende keer even ruiken dan 😀 en zo indd even mama-me-time is een must! als is het maar even een half uur tot een uurtje per dag!! sterkte ermee 😉

 3. Die kaars zie ik ook heel vaak staan! Ben ik altijd heel erg benieuwd naar, ik hou van die geur. Alleen ik heb nog zoveel kaarsjes staan, eerst die maar eens opmaken

 4. Ik lees de laatste tijd van heel veel mensen dat ze deze tweede lockdown veel zwaarder vinden. Ook ik voel me vaak wat somber, en ik merk dat mijn kinderen er ook last van hebben.
  Juist in deze moeilijke periode is het belangrijk om te blijven genieten van de happy moments die er nog wel zijn.

  1. precies!! maar soms is het gewoon moeilijk om te genieten 🙁 de happy moments zijn er wel maar je merkt gewoon dat ze maar voor korte duur zijn

 5. Die paarse heeft van Nespresso ook een sterkte 10, dus dat is zeker sterk als je lungo normaal drinkt, dan drink ik ook 😉 kijk eens bij de AH naar café royal, die zijn ook erg lekker

 6. Ja het leven lijkt steeds meer stil te gaan staan. Ik hoop ook echt dat we dit jaar toch weer op gang gaan komen. Ook voor alle winkeleigenaren en ZZP-ers. Wat een hel deze crisis.
  Geef ons ook maar gewoon de DE koffie hoor. De smaak en vooral de prijs van Starbucks ligt ons (ook) niet zo haha.

 7. Hi hier even update hoe sta ik ervoor
  Ben een beetje klaar met corona
  Ik ga volhouden maar mis het sociale leven in levende lijve
  Ik zou graag weer eens echt uit willen
  Gezellig lunchen met vriendin

 8. Hier begint het vele thuis hangen ook wel zijn tol te eisen. We mogen dan nog wandelen en dat is hier in het noorden qua drukte gelukkig ook geen probleem, maar wil ook weleens wat anders dan alleen maar wandelen. En ja, de hele tijd in dezelfde ruimte zitten, aan de keukentafel werken en daar vervolgens ook weer eten, daar ben ik ook wel klaar mee, maar helaas…

 9. Het gaat in je humeur zitten omdat je letterlijk weinig kanten op kan. Hier heb ik er af en toe last van. Wil je zoals altijd een wandeling maken, loop je er nu met 100 man tegelijk. Ga ik ook niet meer doen.

 10. Voor mensen die een druk leven hadden of graag weg gaan is corona een hel. Mijn vriend en ik zijn maar met zijn tweetjes hij werkt nog gewoon ik zat al thuis door mijn ziekte dus voor ons veranderd er behalve het winkelen niet zo veel. Ik vind je lucht foto’s zoals altijd prachtig!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.