Happy moments #2

Happy moments #2

Een happy moments #2 maken in een flopdown (lockdown) valt niet mee. Je kan niks….
Ik was vrijdagavond even in het Stadshart van Zoetermeer, en daar stonden wij te kijken naar een Primark, die donker en verlaten erbij stond. Er waren niet veel winkels open en sommige alleen voor afhaal. Wij hoefden alleen naar het Kruitvat, maar mensen even serieus, wat een kut begin van een nieuw jaar.

Mijn gedachten gaan ook elke keer uit naar alle ondernemers. Waar ik het liefst tegen zou zeggen “trek je stoute schoenen aan en gooi je tent open!”

Maar goed, het covidioterie ga ik verder niet meer bespreken hier ;). Wat ik wel ga doen ik maar gewoon beginnen met de foto’s die ik wel heb. En dat zijn volgens mij alleen maar eet en lucht foto’s.

Of toch niet, nee, ik kreeg weer een paar mooie rozen van Niomi voor op tafel. Nou die kon ik wel even gebruiken, even een opbeurend iets!

Ik zat er vorige week compleet door heen en Roon deed daar gelijk wat mee en zei, tut ik app je als ik onderweg ben en dan gaan we even lekker met zijn tweetjes naar Scheveningen. Nou mensen het was kkkkkoouuudd hahah. Maar ik heb zo genoten en Ro ook dus dat gaan wij vaker doen met zijn tweetjes 😉

Toen wij terug kwamen van het strand stonden de balletjes gehakt al op ons te wachten want die had ik al eerder gemaakt. Gewoon lekker simpel een broodje bal voor de rest hier en ik zonder broodje natuurlijk. De rest van week was het voor mij weer een hoop groenten.

En ja wat ik al eerder aan gaf, we kunnen niks. Ja de standaard dingen, even de aanbiedingen af bij het Kruitvat. De dagelijkse boodschappen, maar daar blijft het ook bij. Dus dan is het gewoon in de lucht klikken voor een paar mooie foto’s. Sommige van het strand nog en andere van hier in de buurt.

Mensen zeggen van je zal wel geld over houden nu. Nou niks is minder waar want ik doe elke dag boodschappen en het is elke dag 70 euro! En soms nog meer. Alles word duurder en saaier en het zal voorlopig nog niet beter worden ook ;). Maar ik blijf zeggen, ik hang mijn eigen slingers wel op en maak er ondanks alles toch een feestje van.

Hoe was jullie eerste week van januari?

Tot volgende week!

11 gedachten over “Happy moments #2

  1. Prachtige foto’s Rachel en ik moet hard lachen om al je termen (flopdown) en ik ben visueel ingesteld dus ik zie jullie al staren naar een dichte Primark. Toevallig sprak ik met een schoolpleinvader die zei dat hij het zo zat was om altijd maar hetzelfde te zien. Hij was op zondag gewoon voor de lol naar Groningen gereden. Daar naar een dicht stadion gestaard, naar een dicht Groninger Museum, in de dichte winkelstraat door de winkelruit naar binnen gekeken en toen weer naar huis gereden. Twee keer 2 uur rijden. Maar dan had hij in ieder geval iets gedaan 😆 Ik vond het wel briljant.

  2. Wat een leuke blog, je kan niet veel maar toch het beste er uit halen, dat is gewoon wat we allemaal moeten en dat kan jij! Maar leuk is andere. Super lief dat je man je mee nam naar het strand. Mark is ook zo. Als ik ff down ben dan weet ie precies hoe die me moet opvrolijken, rondje rijden! Haha

  3. samen met je dochter naar het strand! dat is voor mij ook zo’n happy moment. Toen z enog in Den Haag woonde deden we dat vaker aan het einde van de dag: fles wijn en 2 glazen mee….heeeeerlijk

  4. Echt zo balen dat er nog niks aan. Net als jij gaat ook onze hart uit naar alle ondernemers die met gesloten winkeldeuren moeten afwachten of het ooit nog wat gaat worden met hun toko. 🙁
    Fijn dat je er ondanks je baal dag en het vreselijk koude weer toch lekker ff op uit gegaan zijn. Dat geeft je voor even weer wat “energie”.

    Mijn week was best lekker. Het was rustig maar kon daardoor des te meer werk verzetten. En het eindigde met twee feestjes 🙂

    Fijne week voor jou gewenst.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.