Happy moments

Happy moments

Afgelopen week hadden we weer een paar happy moments.

“Mam, heb je dalijk even tijd en zin om foto’s met mij te maken voor mijn profiel?
Mijn standaard, en nogal botte antwoord is meestal “ja als ik klaar ben met alles en of mij dan nog goed voel”. Dikke bullshit als je dit zo leest en dat vind ik zelf dus ook. Kids zijn nummer 1!

Maar goed ik moet hier in huis natuurlijk meerdere dingen doen die ook belangrijk zijn ;).
Niomi was eerst lekker wezen shoppen met haar vader. Samen plunderde ze de action met schoolspullen haha, heerlijk om dat zo te zien. Bij thuis komst, gingen wij gelijk beginnen aan de foto’s, en ik nogal gehaast want was met het eten bezig. Tja dan is het over je aan laten branden of voor je kind kiezen. Nou oke ik zet het eten lager hahah.

De foto’s zijn goed gelukt. En we hebben gelachen want Niomi maakte weer een paar van mij waarop ik mij weer debiel gedroeg en nee die staan niet op de site maar op mijn instagram.

Zeg even zelf ja, hier word je als moeder zijnde toch gelukkig van. Mijn dochter, die al 16 is en ik steeds meer vrouw zie worden en mooier kon ze niet worden want dat was ze al. Nou ja niet toen ze baby was hahah aahh nee gein.

Niomi maakte ook foto’s van mij. En dat blijft toch comfronterend om te zien elke keer.

Maar dit waren wel even happy moments tussen moeder en dochter šŸ˜‰

Hadden jullie nog happy moments afgelopen week ?

9 gedachten over “Happy moments

  1. Zo belangrijk om tijd aan elkaar te besteden. Ik heb 3 dochters dus ik begrijp heel goed wat je bedoelt!

  2. Niks is fijner dan q-time met de kids!

    Heb je toch ook mooie meiden rach šŸ˜˜
    En ondanks de shit en alles, mag jij er ook wezen lieverd!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.