Happy moments #20

Happy moments #20

Wat een wauw weer is het he mensen, goed begin van de week en een nieuwe happy moments #20.

Het was een, let op deze zin word heel raar haha. Het was een drukke, rustige, heerlijke spannende week…, ja die zin klinkt raar maar jullie snappen mij wel hopelijk!. Rashel had examens, Niomi begon bij haar nieuwe werkgever, Ro die bikkelt hem door op de bouw, en deze meid ligt op zijn haags gezegd “plat met dr bek” op de bank. Ik heb ook wel veel in onze voortuin gezeten en gister even in de achtertuin weer. Daar konden wij eindelijk weer zitten nadat Niomi en Ro hem helemaal opgeruimd en schoon gemaakt hadden :D. Lekker op de vijver rand zitten, drankje erbij en genieten 😀

En als wij in de voortuin zitten, krijgen wij bezoek van Bambi…, de kat van iemand die aan het begin van de straat woont hier, helemaal gezellig. En nee wij nemen geen kat meer ;). Heb altijd katten gehad, 4 tegelijk toen wij hier kwamen wonen, maar ik wil dat niet meer 😉 Ik leen er wel een van de buren haha.

Echt veel zin om te koken had ik niet deze week. Heb ook steeds minder smaak, dus dan is eten ook geen feestje meer he 😉 Maar goed rest heeft wel smaak en die vinden makkelijk eten alleen maar lekkerder.

Als je kind die boven is een foto stuurt met een gek trekkende bek, stuur ik gewoon ik gewoon dit terug, waarna ik een hoop gelach hoor vanaf boven.

Bij het kruidvat kocht ik even snel dit tasje, handig mee te nemen in de auto, dan slingert het in ieder geval niet door mijn tas heen.

Tanken moest ook weer gebeuren, zoals elke week en gelukkig had ik niet veel gereden dus was ik ook geen godsvermogen kwijt.

Ik vond deze wel mooi aangezien Rashel examens heeft en daar toch wel heel nerveus was en is nog steeds want morgen staat er ook weer een op het menu en dat is toch wel de grootste geloof ik en daar heeft ze lekker het weekend aan zitten werken. Een presentatie die over onze ijshockey club HIJS gaat. De presentatie mag maar 5 minuten duren dus dat word lullen als brugman 😀

De lucht foto van deze week was eigenlijk niet voor de lucht bedoeld maar de openstaande brug in Delft. Flinke vertraging want het kreng ging niet meer dicht haha. Ik bracht Ras naar haar werk en gelukkig hoefde wij er niet overheen maar stonden wel in de rij.

Ik lig deze week weer “plat met mijn bek” op de bank, bed of tuin. Ga morgen sushi maken met Ras na haar examen en verder niet echt iets in de planning 😉

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

9 gedachten over “Happy moments #20

  1. Ook hier spannende tijd want de middelste doet examen. Nu is alles gedaan en is het wachten….

  2. Druk weekje met veel en leuke (blog)events. Dat is alweer zoooooo lang geleden. Dus ik heb genoten. Van een perslunch met Hallmark (van de kaarten) tot en met een koninklijke perslunch in de kassen van de tuinen van Paleis Soestdijk. Heel tof. Oe, en daarnet was ik in de uitzending van Johnny’s Friday van SublimeFM te horen met een aangevraagd nummer (maar meteen ook een tof gesprekje). Dus ik ben helemaal happy hier 😁

  3. Van dit weer word ik altijd enorm blij, lekker naar buiten en gewoon even ergens op een terrasje of op een bankje in het park zitten. Heerlijk! En ja, examens… zo blij dat ik die fase allang achter mij heb liggen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.