Happy moments #20

Happy moments #20

Happy happy monday, tijd voor happy moments dus.

We gaan nog even terug naar moederdag vorige week. Alles was laat en verliep niet helemaal zoals ik wilde dus had in de vorige happy moments niet mijn moederdag kadootjes laten zien. Dus bij deze!

Van Niomi kreeg ik een heerlijk Rituals pakket met mijn favoriete geur. Ik was hier natuurlijk super blij mee :D. Van Rashel kreeg ik een lekkere geurkaars en geur waxine lampjes en ook hier maak je deze moeder heel blij mee!

Oh mensen afgelopen week hadden Roon en ik onze date weer sinds weken bij de kapper! Ondanks het vaag en toch wel eng was heb ik ervan genoten en ben ik blij dat mijn corona coupe weer opgeruimd is! Wij hebben al jaren, ik zeg, 20 jaar dezelfde kapster en ze heeft een salon aan huis.

Standaard ritueel elke week, was weer mijn nagels lakken. Had ze eerder al even flink kort gemaakt en wilde ze eigenlijk niet lakken maar ja, dan toch weer wel haha, weet soms ook niet wat ik wil.

Een heerlijke homemade latte met een soya barista en een beetje cacao poeder….happy moment!

Op vrijdagavond, net voor sluitingstijd nog een tuincentrum in duiken haha, en dan rennen naar de dieren afdeling en daar visjes en konijnen kijken….tja ach je moet wat haha. Ras en ik hebben altijd van die vage actie’s!

En we sluiten weer af met een paar mooie lucht foto’s die wij maakten toen wij heerlijk aan het rond touren waren op de scooter.

Dit waren weer onze happy moments van afgelopen week. De komende week hoop ik weer veel foto’s te kunnen maken want we krijgen weer heerlijk weer!!

Wat waren jullie happy moments de afgelopen week?

Tot volgende week!

18 gedachten over “Happy moments #20

  1. Lekker weer naar de kapper, zelf ga ik niet, want ik knip mijn haar zelf. Mooi rondje geweest op de scooter, ziet er prachtig uit!

  2. Dat zijn weer mooie happy moments en de kapper heerlijk he ik ga vrijdag eindelijk. De schaar gaat erin , even stukje eraf. Mooie kleur nagelijk by the way. Lieve groet Corrina

  3. Dat zijn ook wel echt happy moment, leuk twee van die attente dochters! Ik had veel happy moments vorige week, geniet zo van de kids thuis en het niet hoeven haasten voor en na het werk. Ik merk dat ik steeds meer tot rust kom.

  4. Oh je bent weer lekker verwend met moederdag. Zalige geur van Rituals.
    En heerlijk om weer naar de kapper te kunnen. Kan niet wachten hahaha.

  5. Van Rituals krijg ik ook altijd een gelukzalig gevoel! dit mogen ze me altijd cadeau doen! 🙂

  6. Oh, Rituals… moet ik ook nodig weer eens kopen, met kerst stond het op mijn lijstje, maar toen niet gekregen, maar is echt super heerlijk. Mijn happy moment van vorige week? Lekker kroelen met onze nieuwe kat.

  7. Wat een heelrijk pakket van Rituals, daar word ik ook altijd erg blij van 🙂 hier genoten van een rustig weekend met zondag mooi weer en de jongens die waren deze week voor het eerst weer naar school en de rust even thuis vond ik ook wel heel fijn.

  8. Lekker hoor, de kapper. Kan eerlijk gezegd ook niet wachten, mijn haar is er behoorlijk aan toe zeg maar haha.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.