Happy moments #21

Happy moments #21

Het is weer maandag!! Tweede Pinksterdag en happy moments #21 dag. De vakantie zat er hier weer op. Dus alles weer naar school en of werk. En deze meid…tja die was weer fulltime huismanager. En heel erg vond ik dat niet, want ik ben kapot de laatste tijd. Dus lekker thuis alles op mijn gemak doen, vind ik nu helemaal niet erg ;). Ik ben wel weer weg geweest met de meiden op vrijdag, dat is standaard. En moe of niet, ik stamp mij op die dag gewoon even over het limiet heen.
Laten we beginnen!

Ik kreeg van Xan en Ras een mooie bos bloemen. Ik had altijd bloemen in huis en de laatste helemaal niet meer. Maar ik werd hier wel weer heel erg blij van, net als de rozen die ik van Nio kreeg met moederdag.

We aten die dag ook lasagne. Dat had Ras besloten. Nou prima. Hun eten altijd later als ons omdat ze werk en stage hebben en als je die twee dan aan tafel ziet zitten..Love it!

En geloof het of niet…Degene die ons al langer volgen weten dat ik geen tv kijker meer ben en films ook niet en zeker geen Nederlands talige. Maar hey.. ik heb een klap van de molen gehad denk ik want ik het de film Ferry zitten kijken en vond hem nog goed ook :D. Hebben jullie hem al gezien?

Te schattig hier in de wijk allemaal…Overal jonge gezinnetjes en ja die worden natuurlijk vast gelegd door Ras die er elke keer langs loopt als ze naar school of werk gaat.

En ja hoe ouder ze worden…hoe meer ze op hun moeder gaan lijken haha. Compleet gestoord dus en zeker in een winkel zoals de sow low….En dan valt dit echt nog mee hoor haha .

En eindelijk ging ik weer even naar mijn zus Linda. Kan er elke dag heen en waarom ik niet eerder ben gegaan… weet ik niet maar het voelde zo fijn <3. Haar jongste dochter Teegan is 5 en een geboren ijshockey diva <3 en ja met de zomer stop is het op wielen dan he :D, zo trots op mijn kleine vriendin <3. En hoe gaaf is het weer om van die kleine Bauers te zien!

Ro en ik mochten al een tijdje geleden verlengen, maar vonden het niet nodig aangezien onze Iphone X en Iphone xs max het nog prima deden. Maar toch gingen wij voor een nieuw toestel allebei en wij hebben de Iphone 12 pro max genomen. Voor mij niet echt en verschil maar voor Ro wel. Maar we zijn er weer bij mee!

En kom we gooien eens een paar selfie’s online in HM. Uiteraard gemaakt met mijn nieuwe Iphone :D`

En we zijn weer aan het einde gekomen aan deze toch wel snelle HM #21. Op het moment dat ik dit zit af te maken ben ik net wakker, is het zondag avond, 21.48. Ik maak dit even af en en dan ga ik lekker mijn bed op zoeken die ik het afgelopen weekend niet veel gezien heb en als ik hem zag was het plafonddienst. Maar goed, afsluiten met luchtfoto’s. Rashel maakte de eerste toen ze bij Xan was het weekend en ik maakte de andere toen ik lekker aan het rond rijden was in mijn uppie op Scheveningen.

Dat was hem weer van de afgelopen week! Aankomende week is het weer een chill weekje. Roon werkt altijd door met dagen zoals Pinksteren, maar vandaag even lekker niet. Familie q-time dus voor ons en dat is ook een keer super heerlijk en gezellig! Aankomende week is het feest, dubbel feest. Roon is jarig woensdag en dan zijn we ook gelijk 18 jaar getrouwd! Dat word taart eten dus.

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!!

26 gedachten over “Happy moments #21

 1. Ja ferry was zeker een leuke film, het beste zou zijn dat er nog een vervolg serie komt toch?

 2. Hier stikt het ook van de jonge nieuwe gezinnen. Super trots met hun grut, in de sloot over in ganzenpas achter elkaar wanneer ze de straat over steken 🤣

 3. Jaa die zwanen! Hier zwemt ook een hele familie door de wijk. Er zit soms een kleintje op de rug, zo schattig! En Ferry hoor ik veel lovende reacties over, maar ik hou gewoon niet zo van Nederlandstalig. Misschien toch maar eens proberen…

 4. wat ben je toch een heerlijk mens. voor mij is het happy moment het lezen van jou blog werd er weer vrolijk van
  Liefs Corrina

 5. Heerlijke week heb je gehad, hier zie je momenteel ook allemaal jonkies bij de ganzen. Super cute

 6. Geniet lekker van je feestweek! En mooi die bloemen, altijd leuk om een bosje te krijgen.

 7. Zo qute die zwaantjes, en nu heb ik direct gevonden wat ik morgen ga koken. Die lasagna ziet er erg uitnodigend uit!

 8. De film Ferry heb ik nog niet gezien, maar ik hoor er veel positieve verhalen over, dus zal er ook een keer aan moeten geloven 😉 Heerlijk om al die jonge dieren weer te zien, en de luchten zijn prachtig!

 9. Ik heb afgelopen week de film van Ferry ook gekeken en vond hem ook erg leuk en goed. Zo jammer dat ik de 2 seizoenen ook al gekeken heb, want dit smaakte gelijk naar meer! 🙂

 10. wat doe je me nou toch aan? heb ik net een beetje trek…komt er zo’n overheerlijke schaal lasagna langs….zit ik hier lekker te watertanden…mooie bloemen had je gekregen

 11. Van een dag vol ‘happy moments’ gesproken ! Ik wil er ook verzamelen.
  Altijd leuk om dergelijke verhalen te lezen.
  Je wordt daar gewoon zelf ‘happy’ van !
  Keep it up !

 12. Wat een actieve dagen! Gezellig hoor, niet te vaak over je limiet gaan hoor of ontspanning momenten tegenover zetten 😉 Leuk he al die kleine zwanen en eendjes. Ik hou ervan!

 13. Wat super lief dat je een mooie bos bloemen hebt gekregen! En hoe schattig zijn die baby zwaantjes daar word ik ook altijd zo gelukkig van

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.