Happy moments #21

Happy moments #21

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments #21. Spannende week want Ras had examens!

En examens zijn spannend, klaar haha maar onze meid doet dat gewoon en kwam met twee keer een acht en twee keer een tien thuis! dus die zijn in de pocket. 31 mei heeft ze haar laatste en dan zit het erop en gaat ze verder de zorg opleiding doen. Ze doet nu horeca. En dan heb je een foto van een vlak voor haar examen en eentje die elf jaar geleden gemaakt is.

En ze wilde graag nadat ze examen had gedaan, sushi van mama hebben hihi. Nou was ik die dag zo gammel van de pijn dat mijn sushi er niet on fleek uit zag maar wel lekker was!

En we blijven maar gelijk hangen in het (vr)eet gedeelte. Ras maakte een mini slaatje op haar examen en die nam ze mee naar huis. Ze moest ook nog andere dingen maken maar die kon ze niet meenemen. En de thuis aten wij van alles wat, en ik zat weer aan de groentes alleen.

Ik moest naar de Hanos voor rietjes, nou genoeg keus haha, alleen niet voor die ik moest hebben. Ik bestel ze altijd online, maar ik dacht ik ga even bij de sligro en de hanos kijken voor plastic rietjes maar helaas.

En het weer was heerlijk, ook de hoos en onweersbuien vond ik wel even lekker. Ik kon weer even lekker bij mijn vriendjes kroelen. Ze zijn tam en komen ook naar je toe en je kan ze aaien dus dat was weer even gezellig met ze.

Ik moest door de regen en kocht een toepasselijke plu even snel bij de sowlow haha en liep hier mee door Delft stad om Ras op te halen van haar werk.

Waarna wij nog even samen weg gingen en even moesten wachten.

En dan kwam ik weer aan het einde van deze happy moments #21, die ik afsluit met een lucht / straat foto. Het is de straat achter ons waar ik elke dag door heen tuf.

Deze week is Ro jarig en zijn wij 19 jaar getrouwd. Dat is de 26e, donderdag dus en verder staat er niks op de planning. Ik moest vandaag naar de KNO maar ik ben te gammel helaas 🙁 Ik moet een afspraak maken voor een CT scan ASAP want de meid gaat wel heel snel achteruit nu.

Maar hoe was jullie week ?

Tot volgende week!

15 gedachten over “Happy moments #21

  1. Morgen haar laatste examen, spannend zeg.
    Bij ons was de regen zeker welkom. De tuin leeft er volledig van op.
    Alsnog een dikke proficiat aan Ro voor haar verjaardag en voor je 19de huwelijksverjaardag!

  2. Jee wat een mooie cijfers heeft ze gehaald. Altijd spannend deze periode.
    Wat jammer dat het met jou nog niet echt heel veel beter gaat. Sterkte!!

  3. Fantastische paraplu. We hebben heel wat uitstapjes met de meisjes ondernomen. O.a. naar de campina boerderijdag

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.