Happy moments #21

Happy moments #21

Het is weer maandag!! Dus tijd voor de wekelijkse happy moments van afgelopen week.

Nou laat ik dan maar gelijk met de deur in huis vallen weer. We hadden happy moments, waar ik niet veel foto’s van heb, dat komt omdat er een flinke donkere wolk boven mijn hoofd hing.
Ik had jullie al een beetje op de hoogte gebracht in deze blogpost. En uiteindelijk werd mijn gevoel weer bevestigd en ik even in een goeie dip zat….nee nog steeds zit. Mijn bloedwaardes waren weer om te janken en gevaarlijk laag sommige weer en degene waar ik zelf zo hard voor geknokt heb zijn ook weer terug bij af. Ik weet dat dit mijn leven is en dat het zo zal blijven maar elke keer weer opnieuw moeten opkrabbelen en aanpakken worden mij steeds zwaarder, en hoe hard het ook klinkt…., soms het ik er helemaal geen zin meer in om het weer allemaal opnieuw te moeten aanpakken en dan denk ik wel ” ik zie het allemaal wel weer”. Maar goed, ik wil leuke dingen blijven doen dus zou ik er ook wat voor moeten doen, en ik wil natuurlijk gezellig en normaal kunnen functioneren voor mijn gezin, met of zonder pijn. Hun zijn prio nummer 1!

Sommige lezers snappen hier niet veel van, lezers die mij al langer volgen wel. Ben jij een van de lezers die dit allemaal niet snapt waar ik het over heb dan kan je het hier allemaal terug lezen waarom ik zo inimini medisch issue ben 😉

Een happy moment voor mij deze week was oude foto’s bekijken van 2011. Als ik in zo’n dip zit haal ik hier mijn kracht uit en weet ik waarvoor ik keihard moet knokken. Mijn mooie vent en mijn prachtige dochters <3 (zo en tijdens dat ik dit zit te tiepen lopen de tranen over mijn wangen….) deze haagse heeft een grote bek, maar is oh zo gevoelig met een klein hartje 😉

Ja dit soort momenten maken mij happy en daarom ook goed ook zo eens in de zoveel tijd te doen!! Denk dat jullie dat ook wel eens doen 😉

Ik maakte kip massala met boontjes omdat Ras daar zo gek op is. Het was weer heerlijk kan ik je vertellen. Ik eet dit altijd samen met haar want de rest is er niet kapot van, ja met aardappels en een roti erbij, maar daar is Ras weer niet zo gek op haha, dus de ene keer zo en andere keer weer zo.

Ik lakte weer mijn nagels in een lichte kleur, en ja daar werd ik happy van. Even geen donker kleurtje, maar gewoon een mooie nude die wel bij het weer paste van afgelopen week.

En ik sluit deze happy moments af met een foto die ik van de week al eerder plaatsten. Ik maakte deze toen ik lekker op de scooter weg was. Het is hier einde van de straat en blijf dit een geweldige plek vinden om elke keer even te stoppen. In de winter is het mooi en nu met dit weer ook.

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Deze moeder gaat zich weer bij elkaar rapen en aankomende week is het weer een hele medische malle molen die ik al 15 jaar bewandel op de planning. Kijken wat we kunnen gaan doen om het toch een beetje leefbaar te houden voor me. Ik zal er een blogpost over maken als ik een beetje de planning weet 😉

Tot volgende week!!

20 gedachten over “Happy moments #21

  1. Die kip massala met boontjes die je voor Ras maakte die daar zo dol op is ziet er heel smakelijk uit.

  2. Ohhh wat naar voor je…en dan maak je toch een happy moments artikel! Weet je hoe knap???! Echt hoor. Bikkel. Hou vol en hou moed, je doet het zo goed.

  3. Pittig om elke keer opnieuw te beginnen, snap wel dat zoiets je zwaarder gaat vallen. Maar tegelijkertijd straalt er zoveel liefde uit je woorden. Voor je man, je meiden.. Goed dat je daar ook je kracht uit kan halen. Sterkte! En zet m op. Liefs

  4. Wat heftig voor je zeg! 🙁 Ik snap dat je hier wel een beetje somber van word. Heel veel sterkte en positiviteit toe gewenst!

  5. Ik vind het mooi om te zien dat je leuke dingen blijft doen. Je bent heel positief, daar houd ik van! Zelf ben ik ook iemand die erg positief in het leven staat, het maakt niet uit hoe ziek ik ben.. ik geniet van het leven, van ieder moment!

  6. Wat een prachtig uitzicht zo op dat bruggetje. Ik heb ook zo van die plekjes waar ik altijd even graag stop. Van die fijne kleine dingetjes.

  7. Goed dat je nog positieve momenten kunt vinden ondanks dat er een donkere wolk boven je hangt. Succes en sterkte

  8. Ik heb inderdaad wat blogpost teruggelezen zodat ik een klein beetje meer van je achtergrond weet en ja, mijn respect dat je er ten eerste zo open over schrijft, maar ook dat je steeds opnieuw de kracht vindt om er iets van te willen maken. Volgens mij heb je op dat gebied veel aan je man en je kinderen en hopelijk lukt het je ook deze keer om er weer uit te krabbelen. Sterkte in ieder geval!

  9. Ik kan niet zeggen dat ik begrijp hoe zwaar het is, want dat kan ik niet begrijpen, maar dat het zwaar is, dat snap ik heel goed en ook dat het je steeds meer moeite kost om je elke keer weer op te laden en jezelf bij elkaar te rapen. Het lijkt me zo zwaar en zoveel respect voor het feit dat je toch zoveel happy moments kan vinden, want die donkere wolk zou ook alles kunnen verpesten, maar jij zorgt wel dat je er samen met je man en kinderen uit komt. Ik wil je heel veel sterkte wensen, ook deze week weer. Het wordt mooi weer, misschien is dat ook el even fijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.