Happy moments #22

Happy moments #22

Het is weer een nieuwe week, dus tijd voor happy moments zoals elke maandag. We hadden regen, we hadden zon. We hadden taart en…, ja en en en… Wij hadden gewoon een lekkere week laten we het daar maar op houden. Ro was jarig, en wij waren 18 jaar getrouwd. Dat houd in…, gebak! Nou zijn wij niet zo van de gebakjes dus maakte Niomi een kwarktaart. Dat is iets wat er altijd in gaat hier.
We gaan gewoon beginnen.

Wat ik dus al schreef, Ro was jarig en waren wij 18 jaar getrouwd. Geen party, maar gewoon lekker met zijn vieren. En dan de lekker kwarktaart.

Ras ging veel met Xan de hort op. Het was lekker weer, de winkels open, dus lekker met zijn tweetjes de stad in. Met als gevolg dat ik veel pashokjes foto’s kreeg haha. Zal ze niet allemaal plaatsen, maar gewoon even degene waarvan ik zoiets had…uhh die vrouw, is mijn dochter…stop de tijd!

Ook gingen wij Ro van zijn werk halen omdat zijn bedrijfswagen gekeurd moest worden. Afijn ik werd achterin geparkeerd op de terug weg haha.

Ik krijg vaker kaartjes van lieve mensen die ons volgen op het net. En deze kwam weer van een speciaal iemand, Deborah. Wij volgen elkaar al zolang, en vanaf dag 1 was er gewoon een klik. Die meid heeft een speciaal plekje in min hartje gekregen ;). En afspreken….haha ach Debor, ooit mop ooit! haha. Maar ik waardeerde dit kaartje weer enorm!

De momenten dat ik echt plat moet zijn niet altijd leuk, maar als ik dan aan leuke dingen ga denken, word het hele ziek zijn toch een beetje opgepept met een happy binnen momentje…

En dan het lekkere weer mensen!! Dat schreeuwt om te genieten. De een doet het op een terras, en ik doe het lekker in mijn voortuintje.

En veel buiten, is weer veel dingen vast leggen tijdens het aan de wandel zijn. En daar geniet ik zo van. Een paar jaar terug had ik dit niet verwacht nog te kunnen doen. Maar door het doorzetten en de steun van de mensen en artsen om mij heen heb ik het wel bereikt om meer te kunnen doen. Ik moet het altijd wel betalen met een zooi pijn later, maar ik heb het wel gedaan en dubbel van genoten ;). Met mijn kids en schoonzus de berg hierachter op, en zonder spierpijn de volgende dag haha.

En dan deze twee…. zo jammer van die peuk in hun handen haha. Gelukkig roken ze niet veel. Alleen in het weekend een paar en ook niet eens elk weekend. Had het liever helemaal niet gehad, maar je houd het toch niet tegen.

En dan heb ik als afsluiter een paar lucht foto’s want ik kon weer niet kiezen. Met dit heerlijke weer zie je niks anders dan mooie luchten dus ja dat word straks nog een dingetje haha.

Dit was weer happy moments, nummertje 22. Aankomende week word het weer zulk heerlijk weer! En daar gaan wij weer van genieten natuurlijk en jullie denk ik ook wel 😉

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!

26 gedachten over “Happy moments #22

  1. Dat kwartaartje ziet er heerlijk uit. Ik geniet ook erg van het zonnetje

  2. Iedere dag met mooi weer. Omdat het dan allemaal wat lichter en luchtiger lijkt. Door het zonnetje lijkt iedereen wel wat milder te worden. Niet meer dat harde en verkrampte gedrag. Ik geniet zeker ook van mooie luchten en momenten, en het zitten op een terrasje. Of dat nu met een cappuccino of een wijntje is. Maar ook mijn eigen achtertuin is heaven.

  3. Ja, je dochters zijn intussen al jonge vrouwen geworden en zullen steeds meer hun eigen weg gaan, maar volgens mij is jullie band zo sterk dat ze altijd met heel veel plezier bij jullie thuis zullen komen. Fijn dat je toch weer wat meer erop uit kunt gaan en ja, met dit lekkere weer is het zeker genieten!

  4. ik herken die momenten, dat ik naar mijn dochter kijk en denk: deze prachtige vrouw heb ik gebaard…

  5. Wat een mooie lucht en die peuken vallen helemaal niet op, joh. Mooi dat je toch kon genieten.

  6. Wat een fijne happy moments! Nog gefeliciteerd! Heb heerlijk genoten van het weer afgelopen week, mag van mij de komende maanden wel zo blijven of nog iets warmer.

  7. het mooiste moment was toch wel dat het gewoon weer een hele dag zonnig was; merkte dat al het negatieve gedoe daardoor zoveel minder lijkt

    1. precies! al die ellende word een beetje minder ruw met dat lekkere weer én de versoepelingen. mensen zijn allemaal wat vrolijker, waaronder ook ik en dan is het allemaal wel goed zo 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.