Happy moments #22

Happy moments #22

Het is weer maandag en zoals elke maandag staat er weer een happy moments #22 online voor jullie. Eentje met een feestje en een teleurstelling.

Maar laten we beginnen met het feestje!! Ro was de 26e jarig en waren wij 19 jaar getrouwd. Wij zijn lekker met zijn vieren naar de Westfield mall, waar het mega druk was ivm hemelvaart maar wij hebben genoten en lekker gewinkeld.

Bij een verjaardag hoort taart dus er werd weer kwarktaart gemaakt door Niomi.

Ik werd ook verwent door Ro en Nio. Ik kreeg van Ro een Malelions bodywarmer en van Nio een nieuwe guess tas. Mijn vorige guess tas had ik ook van haar gehad en deze vond ik ook heel leuk dus die kocht ze voor haar mams.

Zelf kocht ze ook een nieuwe tas!

Er werd weer van alles gekookt en aten wij kibbeling.

En dan gaan we even janken. ADO speelde gister, stonden met 3-0 voor en verloren gewoon en gaan niet door. Sorry hoor maar hoe dom ben je dan!! En dan over de supporters zullen wij maar niet beginnen. Die verdienen de naam supporter niet eens. De tent afbreken omdat ze het zelf uit handen hadden gegeven…. Not done!! Wij waren ook teleur gesteld maar hey, it’s a game.

Ik sluit hem weer af, deze happy moments met een paar buiten foto’s.

Hoe was jullie hemelvaart ?

Deze week heeft Rashel haar laatste examen. Spannende shit dus deze week haha. Ik ga weer een ct scan laten maken en verder zien wij wel wat de week ons brengt 😉

Tot volgende week!

17 gedachten over “Happy moments #22

  1. Mijn kids zijn bij de Ado wedstrijd geweest, maar ik zat thuis toch niet zo lekker. En mijn vermoeden klopte ook, ze kwamen de wijk in.

  2. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. En kwarktaart is toch gewoon de lekkerste taart die er is?! En ik hoop dat alles goed met je is xxx

  3. Gefeliciteerd! Een mooie bodywarmer en een handig tasje zie ik al. Sterkte voor wat betreft de CT-scan. Met voetbal heb ik – sorry – eerlijk gezegd heel weinig, maar als je fan bent dan begrijp ik dat je teleurgesteld bent (voor jullie dan bedoel ik. Voor de supporters die de tent afbraken heb ik nul begrip).

  4. Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag en de verjaardag van je man! Fijn dat je zo verwend bent en dat jullie het samen konden vieren. Dat zijn de momenten om extra bij stil te staan.

  5. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je man en jullie trouwdag! Leuk dat jullie het met zijn viertjes hebben gevierd en wat een leuke tas heb je gekregen van je dochter!

  6. Wauw, al 19 jaar getrouwd en een verjaardag. Nog van harte gefeliciteerd! Wat heb je een mooie cadeau’s gekregen, flink verwend! Jammer van die supporters zeg, ik vind dat ook zo triest.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.