Happy moments #22

Happy moments #22

Het is weer maandag!!! Tijd voor happy moments deel 22 alweer!

We beginnen met Rasje. Die langzaam zich aan het voorbereiden is voor school aankomende week. Ze heeft er zin in maar toch ook weer niet. Het is en blijft eng ;). Maar haar klasgenoten zien heeft ze natuurlijk onwijs veel zin in :D. Ze gaan in groepjes naar school. Dus de ene groep smorgens en de andere smiddags.

Ze drinken hier ice koffie en deze zag ik staan en die kenden wij nog niet. Hij is wel lekker maar rete zoet, dus je moet er wel van houden 😉

Mijn hubby was jarig en thank god was zijn trui op tijd binnen. Precies op zijn verjaardag en dat was toch wel een happy moment haha. Het had niet uitgemaakt als hij later zou komen maar het is natuurlijk leuker om op de dag zelf te geven ;). Hij was er blij mee en dat kan je hier terug lezen.

Ik maakte weer pompoen blokjes uit de oven en dat maakt mij gelukkig. Ik mag geen gebakken krieltjes of aardappels natuurlijk en dan is dit toch wel een top vervanging!. Ik kruid ze altijd met waar ik op dat moment zin in heb dus dat is elke keer verschillend.

De snap filters….tja die komen steeds vaker in onze happy moments voor en we worden er ook happy van, want we lachen wat af en er komen ook mooie uit zoals deze <3

Een ander happy moment is mijn ontbijt altijd, en deze week helemaal aangezien ik mij toch niet helemaal happy voel omdat er medisch nogal wat speelt. Ik drink de nutri’s al 10 jaar en ook dat gaat niet goed maar ik vind ze lekker en smorgens zo op bed is dat toch wel een happy moment, raar maar waar.

En zoals elke week de lucht foto, al rijdend van uit de auto die Rashel maakte.

Dat waren onze happy moments weer voor deze week. Aankomende week is het weer afzien op medisch gebied, er moet weer een paar keer bloed geprikt worden en ik moet langs de arts voor een hele checkup. En dan gaan we ook bespreken wat we kunnen doen. Dat is een terug komend ritueel waar ik al 15 jaar in draai. Maar goed ik leg mij erbij neer en doe wat ik kan doen 😉

Aankomende week start alles ook weer op, de scholen, de horeca…, mensen ik ben benieuwd!!

Wat waren jullie happy moments?

Tot volgende week!!

17 gedachten over “Happy moments #22

  1. Mooi om te lezen dat er nog aardig wat mooie momenten waren vorige week mop.

    En snap heel goed dat ras er tegen op ziet hoor.. gezien de hele crisis snap ik dat het eng is.. dat vind ik zelfs nog steeds..

  2. Goed dat je je optrekt aan de positieve zaken in het leven ! Mijn happy momentje was dat ik vier dagen extra weekend had en dat ik eindelijk die vrienden op een beetje afstand kon zien! x

  3. Die pompoenblokjes zagen er zo lekker uit! Vandaag zijn mijn kindjes ook terug gestart met school. Toch ook wel blij dat het nu wat stiller is in huis :).

  4. Wat goed dat het pakketje op tijd binnengekregen. Mijn zoon gaat twee dagen naar school.

  5. Oh maar ze gaan dus wel elke dag naar school. Mijn zoon begon vandaag weer maar ze moesten de klas in 3 delen, elke dag 1 groepje dus hij gaat elke drie dagen naar school. Echt wennen! En die ice coffee had ik nog nooit gezien. Die caramel van DE is ook lekker en superzoet.

  6. Wat een mooie foto van moeder en dochter. En ja, ijskoffie is hier bij de 22y en de 18y ook heel geliefd.

  7. Wij zagen mijn ouders dit weekend weer, in de tuin en op ander halve meter, dat was fijn en ook het mooie weer zorgt voor happy moment’s hier. Best spannend zo allemaal he, met de scholen die weer open gaan. Ik hoop ook dat jij je snel weer beter gaat voelen.

  8. Fijn om te zien dat je naast de moeilijke momenten toch ook wel fijne momenten beleefd en dat je daar dan ook kan van genieten. Veel succes deze week.!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.