Happy moments #23

Happy moments #23

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments. Afgelopen week was het weer regen en zonneschijn. Niet dat ik veel buiten ben geweest met dat warme weer, want het is niet te doen voor mij dit hitte omdat ik mijn temperatuur niet kan regelen en dat zijn elk jaar weer struggles met het lichaam maar goed. We gaan beginnen!

Warm of niet, elke dag is het gewoon even een soort “spa” moment als ik naar onze koi’s kijk. Hoe gestrest je ook bent, even er naar kijken en naar het geluid van de vijver luister…, dat is echt even een zen momentje.

Het was een lekkere temperatuur, maar in de ochtend was het toch nog wel fris, dus jasje erover heen en zo boodschappen doen. En als je dan de winkel uit komt breek het zweet je uit haha. Maar altijd als ik thuis kom, dan is het alles weer uit trekken en korte broek aan.

Elke dag is dit toch wel mijn happy moment…een heerlijke Cappuccino uit ons Dolce gusto apparaat. Ik ben er nog steeds blij mee dat ik er weer een terug gekocht hebt en onze nespresso naar boven heb verplaats en misschien ga ik hem nog wel een keer gebruiken. Maar dolce blijft mijn nummer 1. Dit is een no go voor mij en daarom extra genieten.

En dan weer het eten. Hoop groenten voor moeders in ieder geval. Al moet ik zeggen dat Ro nu ook wel steeds meer dingen probeert en meneer eet nu ook sla op zijn kapsalon! Daar hoefde je eerder niet mee aan te komen en al helemaal niet met tomaat want dat vond die als kind al walgeijk haha, maar het gaat er nu wel in! Hij at namelijk voorheen dus zijn kapsalon alleen met kip en kaas haha. Ik maakte ook weer eens mijn broccoli ovenschotel en het was weer heerlijk!

Ik moest op een gegeven moment Niomi haar roosjes weg gooien en had ineens een had in een “kale” in mijn raamkozijn. Tja beetje nep van de action wat ik nog had liggen doet wonderen hahah. Een beetje decoratie zand en schelpjes en ik vind het wel prima zo.

Bij ons achter, hebben ze de skatebaan uitgebreid, en covid of niet, het leeft daar altijd heerlijk. En nu word het steeds drukker en drukker, en ja dat is een happy moment voor mij ondanks je er mij niet op zal vinden hihi.

Ik lakte weer eens mijn nagels…, wat er van over is…..

Voor een hoop zeker geen happy moment haha, voor mij wel. Ik word altijd rustig van strijken… Een stoomreiniger heb ik ook maar ik blijft toch het liefst strijken.

Ras heeft deze week haar examen presentatie. Als ik haar dan een keer extra kom ophalen, is dat voor haar een happy moment, en voor mij ook natuurlijk. En dan zit je in de auto te wachten en ja dan maar foto’s maken.

En we liepen weer. Ro, Nio en ik gingen samen aan de wandel, wat gezellig was en ook even lekker zo ’s avonds.

En ik zit dit allemaal zo lekker weg te tikken en ben dan ineens aan het einde gekomen van deze happy moment. Tijd voor een lucht foto dus!

Aankomende week is het spannend, heel spannend. Wat ik al eerder schreef, is dat Ras haar examen heeft. En we weten dat het goed zit allemaal maar het is wel super spannend en zeker voor haar omdat ze haar presentatie moet geven. Maar dat komt wel goed. Dus volgende week een geslaagd vlag in happy moments?

Hadden jullie nog fijne momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!

13 gedachten over “Happy moments #23

  1. Mooi de zwarte nagellak! En ik ga van de week een broccoli ovenschotel maken van Miljuschka. Erg benieuwd naar. Ik kies soms recepten voor doordeweeks uit die eigenlijk veel te veel tijd kosten, maar ja. Je moet wat, hahaha. Geluksmomentjes genoeg. Het lekkere weer. Ons zwembad (opzet zwembad) in de tuin. Mijn dochtertje die het zo naar haar zin heeft. En gisteren mijn meet-up met vriendinnetje.

  2. Succes voor Ras. En ja die cappuccino herken ik, dat is ook voor mij echt mijn dagelijks geluksmomentje!

  3. Fijne momentjes genoeg als het zo een lekker weer is!
    Zo een kommetje met groenten ga ik deze week sowieso ook een keer maken. Lekker en veel vitaminen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.