Happy moments #23

Happy moments #23

Het is maandag, het is 2e pinksterdag!! Ook dan staat er een happy moments #23 voor jullie online. Iets later dan normaal. Maar Ro is ook vrij een keer dus ik heb lekker uitgeslapen en samen boodschappen gedaan.

Het is een magere happy moments, ondanks ik toch best veel buiten was. Het was een paar dagen heerlijk weer!! Dus ik zat in onze voortuin maar ook in weer lekker bij vijver. Heerlijk om weer even met de koi’s “te knuffelen”. Ze zijn handtam en komen dan lekker naar je toe en sabbelen aan je hand en kan je ze aaien. Lof it.

Hoeveel flessen bodysplashes ik nu wel niet heb, gaan we het nu ook maar niet over hebben haha. Als ik een nieuwe zie staan word die gekocht, en dus ook deze. Dit zijn wel de eerste van playboy die ik heb btw.

Ik maakte lasagne voor het volk hier. Dat hadden ze al even niet gegeten dus het mocht wel weer een keer haha. Hij flikkert altijd uit elkaar, dus mooi op de foto is die niet.

En dan ben ik al aan het einde van deze happy moments #23 gekomen! Een lucht foto van zus die lekker even op de camping zat omdat mijn kleine diva teegan moest ijshockeyen in Den Bosch. Thnx sis.

Vandaag genieten wij nog even lekker van onze vrije dag samen. Niomi is wel aan het werk en Ras heeft vrij en Ro ook. Even opladen met mijn mannetje na een paar helse dagen kwa pijn.

Hoe was jullie week en pinksteren ?

Tot volgende week!

6 gedachten over “Happy moments #23

  1. Mooie foto’s! De body splashes ken ik niet. En dat met die lasagne heb ik ook altijd haha, geen idee hoe het beter kan. Maar wel erg lekker altijd!

  2. Ik had op vrijdag de opening van Moesson (hét Indisch maandblad) waar ik sinds vorig jaar een dag in de week werk. Eerst als vrijwilliger en sinds een paar maanden ben ik verantwoordelijk voor de advertentieverkoop. We zaten eerst in mijn woonplaats, maar zijn nu verhuisd naar Den Haag. Een fikse reistijd (voor mij) waardoor ik vaak vanuit huis werk.
    Op Eerste Pinksterdag had ik voor het eerst sinds de pandemie weer een ‘echt’ feestje. Heerlijk. Echt van 23 tot 3 uur gedanst. Achter elkaar. Heerlijk!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.