Happy moments #23

Happy moments #23

Happy moments nummer 23 alweer!!

Ondanks ik toch aan de antibiotica moet en weer een drama lab uitslag heb ik toch mijn happy moments gehad. En dat houden we er in want ik ga niet depri in een hoekje zitten al zou ik dat soms wel willen 😉

We beginnen met een lucht foto die Ras maakte vanuit de auto weer. Hij is weer mooi al zeg ik het zelf.

Het was ondanks de regen toch nog even lekker weer en ik moest naar de huisarts dus ik ben lekker alleen op de scooter gestapt. De rest is daar niet zo kapot van als ik alleen op de scooter weg ga, maar ze moeten mij maar een keer “los” laten vind je niet 😉

Ik wilde al heel lang een stoomreiniger voor mijn kleding, en toevallig bij het boodschappen doen bij de Dirk zag ik ze staat voor 19 euro…hoppa! En ja het is een aanrader en heb mijn strijkijzer naar zolder gegooit hahah. Dit is zoveel makkelijker en sneller.

We kookten natuurlijk weer veel groenten, lekker wokken, daar kan je Roon en mij voor wakker maken. De meiden minder maar die eten dan wat anders.

Even een me-momentje met een latte. Ik kan daar heerlijk van genieten ondanks het maar voor korte duur is.

Niomi moest nieuwe foto’s voor haar insta hebben dus moeders werd weer opgetrommeld! En ik vind dat niet erg maar het waaide als een malle en dat vonden we toch wat minder haha.

Ras en ik waren in de action, en dan nemen we standaard handschoenen voor Roon zijn werk mee en Ras duikt daar altijd gelijk op af hahah, en we maken dan altijd een foto en sturen die door naar Roon en dan krijgen we terug “toppertjes” haha. En serieus we hebben dit keer geen bullshit gekocht bij de action, dat is meestal wel het geval.

Ze hebben weer een limited edition bij het Kruidvat en kocht een lakje….., maar eerlijk ben ik er niet kapot van.

Ik sluit af met een luchtje van 007. Ik kocht deze eens voor Ras en ook nog een andere en vond hem eerst niet zo lekker maar nu ben ik er ineens weg van dus hup moeders ook eentje genomen 😀

Dit waren weer onze happy moments van afgelopen week.
Aankomende week moet ik even bekijken hoe het verloopt, van de antibiotica word ik heel ziek dus even afzien, maar ga mijn best doen om toch nog wat happy moments te maken 🙂

Wat van jullie happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!!

20 gedachten over “Happy moments #23

  1. Zo leuk dat je samen met je dochter foto’s maakt! Ik zie veel positieve energie in dit artikel 🙂

  2. Fijne momentjes weer! Blijven genieten, zo belangrijk. De mooie kleine dingen blijven zien.
    Ik vond het heerlijk weer eens richting camping te gaan, want eindelijk is de Belgische grens weer open, waar we doorheen moeten om naar onze camping-plaats in Duitsland te komen.

  3. Mooie verzameling toch zo bij elkaar. Maar voor komende week wil ik je heel veel sterkte en succes wensen. Hoop dat ze iets hebben waar je minder last van krijgt of dat je je in elk geval eventjes weer wat beter voelt. Vervelend allemaal!

  4. Grappig, die handschoenen heb ik vorige ook nog gekocht bij de Action, was net weer nieuwe voorraad binnengekomen. Verder genoot ik zelf van de mooie luchten en was het voor de rest een vrij saaie week eigenlijk, ook weleens lekker.

  5. Mijn nieuwe zomerluchtje! Daar ben ik heel blij mee. Verder ben ik mezelf aan het voorbereiden voor de zomer. Ik heb mijn hele kast al kunnen opschonen met alleen maar zomerkleding en heb mijn make-up kast gevuld met alle zomerproducten. Ben nu eindelijk klaar! dat is vóór mij een happy moment!

  6. Bewondering voor hoe je dan toch de happy momenten kunt zien. De kleur van de nagellak vind ik een beetje te “Nude”. De luchtfoto is mooi!

  7. Wij sloten de thuisschool periode af. MEt een lach en een traan. Want heerlijk dat hij weer fulltime naar school mag, maar hij gaat het ook zo missen. Hij vond thuiswerken heerlijk.

  8. Hier hadden de jongens vakantie en was het gezellig druk in huis en we gingen weer bij mijn ouders langs, dat was wel even een happy moment. Wat ben je toch een power vrouw dat je ondanks alle ellende zo door blijft gaan!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.