Happy moments #24

Happy moments #24

Zo, deze happy moments #24 zal ik niet snel vergeten! Hij staat geheel in het teken van het slagen van onze meis Rashel. Ik ga dan ook gelijk beginnen.

In de corona tijd slagen, en in die tijd van de 4e naar de 5e gegaan in nog geen 4 maanden tijd. Dan zeg ik wauw vriendin, dat doe je goed. En niet alleen corona, nee ze heeft ook thuis haar issues met moeders haar ziek zijn, ze werkt en heeft een relatie met lieve Xander. Nou even mensen, dan doet deze moeder…, ook nu tijdens het tiepen van dit, een potje janken. Je kind doet het maar even ondanks de drukte en toch wel stress om mams erom heen.
Ze is gewoon geslaagd!

En met slagen, dan ga je dansen hahaahah. Gezellig met Xan in de keuken terwijl ze eten staan te maken…, kan gewoon.

Voordat ze haar examen had vorige week, schreef ze veel. Ras gaat schrijven als ze gestrest is. En dan praten we over boekjes vol! Kopje thee er bij met een koekje

Ik ging weer eens heerlijk naar de zonnebank. 6 maanden niet geweest, dus ik was zo verbrand als een malle. Maar ik had geen pijn even en dat was voor mij het belangrijkste!! En voor Roon moest ik weer zijn favoriete smeerspul mee nemen. Daar smeert hij zich graag mee in na het douchen. En het ruikt zo lekker 😀

En we aten weer deze week van alles wat. Wij bestelde ook een keer Domino’s pizza omdat Ras geslaagd was, maar ik heb voor mijzelf toen gewoon groente gemaakt want ik mag dat niet eten.

Ik ging even met Ras en met Nio naar de action in de mall in Leidschendam. Wat is die groot daar zeg haha, love it!

Niomi en ik zaten lekker in de tuin van de koi’s te genieten. Ik kan niet in de zon zitten dus als er even schaduw is ben ik er wel te vinden.

Ik ging even alleen naar de praxis. Ik was te overprikkeld en moest even weg van alles.. En ja dan duik in de praxis in haha. Ik kocht een afdekplaatje voor het plafond en twijfelde over deze mooie plafondlamp. Er was nog een mooie en ik houd van dit soort grote led lampen waar je van alles mee kan.

En zo zit ik lekker van alles te tiepen en ben ik ineens voor mijn foto’s heen haha. Op de lucht foto na…. gemaakt toen ik even op de scooter aan het genieten was met Niomi.

En dat was nummertje 24. Eentje die de boeken in kan! Ras heeft nu lekker vakantie. Ze gaat natuurlijk gewoon meer werken maar gaat ook lekker genieten. 22 juni is haar diploma uitreiking en ik ben daarbij aanwezig. Ondanks het dat het ‘savonds door de weeks is en ik een wrak ben dan, maar gas erop want dit moet en zal ik mee maken nog. Roon mag niet mee want er mag maar 1 ouder mee :(. Ik zal proberen zoveel mogelijk foto’s te maken en daar een blog over posten.

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

8 gedachten over “Happy moments #24

  1. Gefeliciteerd! En wat goed hè, hoe ‘resilient’ kinderen eigenlijk zijn. Wat is nu ook al weer het Nederlandse woord? Ja! Veerkrachtig! Ik vind dat ook echt als je nu kijkt naar de huidige situatie. Onze ouders hebben het niet eerder meegemaakt, maar ineens is daar een pandemie als je 8 jaar bent (en inmiddels 9 jaar) en ze past zich gewoon aan. Waar ik de verkramping in schoot in het begin is er bij haar alleen maar acceptatie geweest.
    Wel heel fijn dat je bij de uitreiking aanwezig mag zijn. Dat is een levensmoment inderdaad. Heel leuk de foto van het dansje.

  2. Ooh wat goed! Gefeliciteerd voor je dochter! Daar mag je zeker trots op zijn! Zeker tijd voor een dansje!

  3. Joehoeeee.. wat heerlijk dat je dochter geslaagd is zeg! Super knap, zeker gezien de omstandigheden die ik lees. Terecht trots! Wat goed trouwens, dat ze de stress van zich af gaat schrijven, werkt denk ik heel goed.

  4. Heerlijk een dagje met manlief naar de sauna de kids mochten zelf hun dag indelen

  5. Aah wat een topper!!! Flikt ze toch gewoon weer even. Van harte gefeliciteerd. Nu, naast het werk, even lekker genieten van de welverdiende vakantie.
    Daar mag je als moeder zeker trots op zijn (en een potje janken haha)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.