Happy moments #24

Happy moments #24

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments #24. Ik zal verder niet in detail treden van afgelopen week. Dat het medisch een drama was is het enige. En ik ben er nog niet maar gelukkig zijn er extra handjes om toch deze korte HM online te zetten.

Rashel kreeg eindelijk het verlossende telefoontje…, onze girl is weer geslaagd!!! Och je wilde niet weten hoe goed dat weer voelde. MBO 1 in de pocket en op naar de volgende waar ze in augustus mee gaat beginnen.

Ze is dan ook met een vriendin even lekker wat drinken in de stad van de week.

En ze kookte voor zich zelf haha.

Oke genoeg Rasje nu goed ;). Er werd veel munt met gember thee gedronken en er werd gekookt

En Roontje die ging weer de pijnbank op bij Chris van Tattoo Martin. Hij heeft 4 uur gezeten geloof ik hihi.

En dan zoals jullie gewend zijn in HM, een lucht foto. Toen ik onderweg was naar iets maakte ik hem even snel anders zou ik weer geen lucht foto hebben. Nou is dat geen ramp, maar het hoort gewoon bij HM elke week 😉

Ik heb niet eens alle foto’s bewerkt, want ik ben er gewoon niet. Ik lig met alle draadjes van blogland achter maar ik kom ze allemaal in halen dames, en heer 😉 Deze week zal niet veel anders zijn dan vorige week, dus weinig online.

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

7 gedachten over “Happy moments #24

  1. Sterkte Rachel. Mijn week begon ook zo zo (maar op een heel ander niveau hoor. Jij hebt het echt zwaar nu. Al heeft iedereen zo zijn eigen dingen) maar gaat nu alweer wat lekkerder. Ik probeer maar ieder lichtstraaltje te zien (ofzo). Gefeliciteerd met je dochter! En Rashel, gefeliciteerd!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.