Happy moments #24

Happy moments #24

Happy moments nummertje 24!

Het was goed weer en het was slecht weer, ach vertel eens wat nieuws in Nederland!

We beginnen gewoon even met de fun stuff. Elke keer als ik bij het kruidvat afreken, lonken die bellenblazen naar mij hahah, vraag mij niet waarom maar nu heb ik er maar een meegenomen en ach ach Ras en ik hebben de grootste lol gehad ermee.

En er stond weer makkelijk eten op het menu. Ik voel mij nog niet fit, nou ja totaal niet fit dus uitgebreid koken heb ik geen zin in en dat vinden ze helemaal niet erg hier.

Dit maken we niet vaak mee hier, dat de gezusters naast elkaar gezellig op de bank zitten dus dat was een happy happy moment 😀

Ik lag veel op bed, en waar ik ben is Ras ook zoals jullie nu wel weten. Even kroelen met mama.

En zoals elke week (word saai dit haha ) lakte ik mijn nagels. Weer nude. En het is er al weer vanaf want ik kan er toch niet echt aan wennen of mijn mood staat er niet naar. Geef mij maar een donker tintje.

Nou eerlijk, ik plaats deze foto wel maar echt happy word ik niet die temperaturen haha. 28 graden pffff wat was het warm!

En zolang het droog is, ben ik al happy want ik stap steeds vaker op de scooter, met of zonder Ras, nu dan even met Ras op de foto die stond te wachten tot ik klaar was in de winkel.

En we sluiten weer af met een lucht foto die ik gewoon vanuit de slaapkamer maakte. Door mijn zo niet gewassen ramen hahha

Dat waren ze weer, onze happy moments van afgelopen week. We zijn ook nog naar de tattoo shop geweest, maar geen foto’s gemaakt. We hebben wel weer een afspraak staan op 28 juli voor moeders, Ras op 9 juli en Roon op 31 juli, dus iets om naar uit te kijken :D.
Aankomende week word er veel regen voorspeld jammer genoeg dus ik hoop volgende week wat foto’s te hebben voor jullie!

Wat waren jullie happy moments?

Tot volgende week!!

17 gedachten over “Happy moments #24

  1. Mooie momenten! Heerlijk dat ze nog zo lekker kroelt en bellenblazen is ook gewoon leuk 😉 Onze happy moments? Vooral dat ik veel kan werken nu, beetje inhalen, en dat de baby lekker aan t schoppen is. Blijft bijzonder!

  2. Wat een heerlijke foto, waar je zo lekker knuffelt! Ben benieuwd naar jullie tattoo’s, hebben ze een betekenis of gewoon iets wat jullie mooi vinden? Happy moment van deze week: Met het hele gezin lekker in ons nieuwe zwembad. Zo komt het wel goed met het vakantiegevoel.

    1. op een enkele na hebben al onze tattoos een betekenis :D. en heerlijk een nieuw zwembad!! daar hoef je niet voor op vakantie dan 😀

  3. Wat een mooie momenten lieverd!
    En die kroelfoto! Daar smelt je toch van <3

    M’n ouders waren hier een week vorige week, paar keer hier geweest en donderdag met ze wezen winkelen, mooie highlighter van mams gehad en we hebben een twinning tasje haha, super leuk dus. Denk dat dat wel echt mn happy moments waren van afgelopen week.

  4. Donkere nagellak past zeker meer bij jou, dan deze ‘nude’ kleur, bij jou hoort dat felle en donkere wel en die bellenblaas, ik moet ook altijd even blazen hoor, als de jongens het hier hebben 🙂 Hier het weekend genoten van het mooie weer, dat was mijn happy moment wel eigenlijk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.