Happy moments #25

Happy moments #25

Welkom bij weer een nieuwe maandag, met een nieuwe happy moments #25. Een mager week als ik zo terug kijk. En toch was die dat niet. Maar ik heb natuurlijk weer niet overal foto’s van gemaakt…, lekker slim weer zo in de vakantie Rach! Ik heb zelfs een keer geen eet foto’s haha, we hadden ook geen spannende dingen kan ik je vertellen met die hitte.
Maar we gaan maar gewoon beginnen!

Niomi en ik waren weer even bezig geweest met snapchat filters. Er zitten sommige tussen waar ik compleet stuk op kan gaan en nee ik ga ze niet delen hier haha. Maar sommige zijn gewoon leuk en cute en die kunnen altijd happy moments in.

Ras is klaar met school en ging altijd met het OV naar school / werk. Maar ze wilde toch weer gaan fietsen en haar oude fiets was niks meer dus ze besloot even een nieuwe fiets te kopen. En ze kocht deze mooie stevige fiets bij Rataplan kringloop winkel die hier achter zit. Ze gaat dus weer lekker sportief doen en op de fiets nu. Als ze straks weer naar school gaat dan gaat ze natuurlijk ook weer lekker fietsen.

En dan van het kopen van een eigen fiets, zie je dan een foto voorbij komen van een mini Rashel, half tandloos hih. ik geniet altijd van dit soort voorbij komende foto’s.

En dan van een mini Ras naar een grote Niomi die trek had in een wijntje. Nou dat vinden wij nu wel prima. Wij drinken zelf niet. Maar de jongelui verbieden wij het ook niet, maar wel met mate natuurlijk :D…. check dat glas… wat op tafel staat…, ja uh wij hebben geen wijn glazen haha dus dan maar een glas van de Ikea.

En ik had weer een nieuw lakje gekocht bij het kruidvat, een nude kleurtje en ik ben er wel blij mee en heb hem dit keer ook maar laten zitten.

En wij hadden een verjaardag, waarvan ik nog niet wist of ik er naar toe zou gaan aangezien ik altijd moet kijken hoe ik eraan toe ben. Maar hier kan altijd alles omslaan en ineens rond een uur of 23.00 besloten Niomi en ik om toch nog even naar Chelsea haar bday te gaan haha. Chels haar ouders woonde hier in de straat toen en ze is hier ook geboren en net zo oud als Nio en ze zijn dus min of meer met elkaar opgegroeid en ondertussen zijn ze een wijk verder verhuist maar nog steeds contact en altijd dolle boel en uhh half 3 thuis ’s nachts haha. Roon sliep al toen wij thuis kwamen, dus zachtjes aan gedaan 😉

En zoals ik al aan gaf, is deze happy moment een magere moment, want op deze lucht foto’s na was dit hem al weer.

Het was een bloed verziekend hete week, afgelopen week. Super lekker maar ook wel een beetje TE en ben ook blij dat het aankomende week wat minder word.
Aankomende week geen drukke planning want hey wij hebben vakantie… nou ja Ras en ik want de rest is werken en nog school. Morgen word het een leuke emo dag want dan is het diploma uitreik dag… en ja uhm deze moeder gaat dat echt niet droog houden en Ras denk ik ook niet.

Hoe was jullie week vorige week?

Tot volgende week!!

8 gedachten over “Happy moments #25

  1. Oh de nude nagellak vind ik ook altijd de mooiste die er is. Kan nl overal bij hahaha.
    Fijn dat jullie toch even naar de verjaardag zijn geweest. Al was het wat aan de late kant. Krijg je toch ook weer een soort van “energie” van.

  2. Sja, sommige dagen kabbelen wat voort. Maar dat hoeft niet erg te zijn, toch? En spannend, een diploma-uitreiking. Bij dat soort dingen houd ik het nooit droog!

  3. Het was inderdaad een hete week, maar wel leuk. Ik vind je foto’s met filters echt grappig. Vooral de rechter!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.