Happy moments #25

Happy moments #25

Er daar is die weer, de happy moments van afgelopen week!

Ik had er niet zoveel moet ik je eerlijk zeggen, nou ja wel happy, maar niet veel op foto gezet, lekker bezig weer he 😉
Voelde mij deze week met pieken en dalen en die voet….tja daar gaan we het verder maar niet over hebben goed. Er zit een scheurtje in mijn bot en daar staat 6 weken voor en in mijn geval 8 tot 12 weken, bonus….not!

Maar goed, kijk mee!
We beginnen met een luchtfoto, onderweg zoals altijd….

En we gingen toch weer voor donker op de nageltjes! Nude vind ik heel mooi, maar daar moet echt mijn bui voor zijn en ondanks ik de afgelopen weken veel nude smeerde, voelde ik het toch niet haha. Dus ik ging voor donker blauw….nou Ras stond erop, en ja oke het is donker maar nee, ook dit keer was ik het er niet mee eens, maar goed het heeft er even op gezeten en ben toch voor wat anders gegaan 😉

Zoals elke week onze wok, dit was op vaderdag, Roon lust dat graag dus ja dan maar een keer op zondag weer. De baklava…och ik mag het niet he, en was toch eigenwijs, maar ja het heeft gesmaakt en de details bespaar ik jullie.

Het word een standaard iets, elke week naar de action….en nee ook dit keer weer geen bullshit gekocht haha. Rashel moest schriften hebben dus die hebben we gekocht en weer handschoenen voor Roon.

We wonen er zowat bij Tattoo Martin haha. Niet is het er alleen super gezellig met hele lieve en leuke mensen en nee het was geen tattoo time. We gingen er heen voor Ras haar tattoo ontwerp die ze 9 juli gaat laten zetten, en ze wil al heel lang een navelpiercing…., maar twijfel twijfel dus weer naar huis en toen de knoop door gehakt en ja toen weer terug hahah, lekker bezig, en ze heeft hem hoor!! Ze heeft natuurlijk al haar oren vol en een tong piercing gaat niet bij haar vanwege een ader die er doorheen loopt dus ja dan maar in haar navel hihi.

Welke kleur het is geworden en hoe het eruit ziet zien jullie later deze week in een blogpost van haar.

En ik sluit af met een snapshat foto die Ras maakte. Altijd even leuk die filters proberen.

Dat waren ze weer van afgelopen week. Aankomende week word het bloedje heet dus ben benieuwd. Ik zal wel veel op scooter weg zijn dus hoop op mooie buiten foto’s! Aankomende week is het ook weer veel arts bezoek en bloedprikken dus fingers crossed!

Wat waren jullie happy moments?

Tot volgende week!!

20 gedachten over “Happy moments #25

  1. Wat leuk momenten. Elke week naar de Action dat zou ik wel willen ha..ha.. me elke week kringloop maar vanaf deze week even niet ha..ha..

  2. Leuk die laatste foto! En elke week naar Action? Das niet goed voor mijn portemonnee haha. Toevallig gisteren geweest en ging alleen voor een lijst die ze niet hadden, maar heb mijn kar wel weten te vullen hoor haha

  3. Balen zeg van de hersteltijd. Veel beterschap! Verder veel fijne momenten. Dit helpt toch om de mooie kanten van het leven extra te blijven zien. Mijn happy moments? Ik pakte een project aan waarvan ik niet zeker wist of ik het kon en gelukkig lukte het. Voelt goed! Nu wel doodop van het vele werken haha maar ja kan niet alles hebben.

  4. Mijn happy moment was dat ik een vriendin van mij eindelijk weer eens heb kunnen zien. Door diverse omstandigheden hebben we elkaar een jaar niet kunnen zien

  5. Fijne momenten! Mijn happy moments waren; een nieuwe buddha to buddha armband en lekker op het terras in Eindhoven gezeten met het zonnetje

  6. Hier gisteren eindelijk weer familie gezien en samen in de tuin geluncht en een wandeling gemaakt, zo fijn. En leuk een navelpiercing, ik had er een jaren geleden laten zetten toen ik een jaar was backpacken in Australië, toen ik zwanger was haalde ik deze er uit. Ik ben trouwens benieuwd naar de tatoeage die ze wil laten zetten!

    1. zo dat is zeker fijn om weer even met de familie samen geweest te zijn! wat is ons veel ontnomen dan he 🙁 en jaa nog even geduld 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.