Happy moments #26

Happy moments #26

Het is weer maandag, en dan staat er zoals elke maandag een happy moments voor jullie online. Deze happy moments is alleen maar Rashel. Hoe kan het ook anders, onze geslaagde muppet. We zijn weer op verjaardag geweest van Chelsea, maar daar niet echt foto’s van gemaakt op de hond na. We gaan gewoon beginnen!

Rasje is geslaagd…, goh hoe vaak hebben jullie dat wel niet voorbij zien komen haha. Ik was er alleen bij en ja daar baalden wij beiden van. Ze hadden het beter een week later kunnen doen omdat de versoepelingen er toen doorheen waren. Maar goed, wij met zijn tweetjes hebben het naar onze zin gehad. De foto’s op het scherm werden uit haar examen presentatie gehaald en daar hield ik het al niet droog. En nu weer niet als ik dit zit te tiepen.

Er werden vooraf deze gebakjes uitgedeeld. Ik mag ze helaas niet maar ze leverde wel een leuke happy moment plaatje op.

En dan het moment dat ons meisje haar handtekening ging zetten…mensen ik trok even weg haha.

En daar staat je dochter dan…, geslaagd en al als een toch wel little lady. (blij dat jullie mij nu niet zien want tranen vliegen over mijn wangen)

Ze kregen allemaal een mooie zonnebloem, die nu mooi op onze eettafel staat te pronken.

Voordat wij naar school gingen werd er nog even een selfie gemaakt natuurlijk. Dit soort momenten moet je gewoon vast leggen.

Maar ja dan is alle pret over en dan is het weer back to realtime haha, helpen met eten maken. En dat doet ze maar te graag.

Ook gingen wij even en naar de praxis en ja als ik daar loop is dat dood vermoeiend want ik loop daar altijd te snuffelen. Dus kind gaat er maar bij zitten.

Ik was zaterdag weer even bij onze oude buurtjes voor hun dochter haar verjaardag die ze voor de tweede keer vierde. En daar is dan de lieve blue. Deze hond is zo ontzettend lief, niet te doen.

En deze happy – Rashel – moments sluit ik weer af met een lucht foto.

Dat was hem weer van afgelopen week. Het is nu rust in de tent en ga ik mij weer focussen op het lichaam. Dat heb ik de afgelopen weken een beetje aan de boom gehangen met alle gevolgen van dien. Dus tijd om dat heel strak weer aan te pakken. En hopen dat het goed weer blijft zodat wij lekker buiten kunnen hangen.

Wat waren jullie momentjes?

Tot volgende week!

16 gedachten over “Happy moments #26

 1. van harte gefeliciteerd met je geslaagde dochter, wat een mooie en fijne mijlpaal

 2. Haha die foto in de Praxis, hilarisch. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met Rashel.

 3. Oh ja zo herkenbaar toen mijn kinderen waren geslaagd voor school. Lekker janken van geluk en vooral van trots.

 4. Gefeliciteerd super zeg en wat ziet ze er mooi uit!
  Dat je trouwens bij Praxis kan snuffelen, ik snap je dochter wel, ik was er ook zo bij gaan zitten haha

 5. Ons momentje was onze trouwdag ( 19 jaar) lekker uit eten geweest en met het gezin weg.

 6. Wat fijn is dat steeds als ze geslaagd zijn.
  Gefeliciteerd….
  En wat een mooie zonnebloem is het…
  Hier mag mijn zoon naar het zesde studiejaar gaan, wat ben ik zo trots op hem.
  Ook Al is het een super moeilijke jaar geweest.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.