Happy moments #26

Happy moments #26

Het is weer maandag!!! Dus tijd voor happy moments #26. Het was een super happy moment maar ook een verschrikkelijke happy moment toen ik afgelopen zaterdag een voedselvergiftiging op liep na het eten van een hollandse nieuwe. Ik met mijn lichamelijke toestand kon dat even heel slecht trekken kan ik je vertellen en zo stond ook mijn slaapkamer vol met artsen en een ambulance. Voor mij geen haring meer 😉

Wat wel een mega mega happy moment was, en misschien worden jullie het kind wel spuugzat nu haha maar Rashel had haar diploma uitreiking. En eindelijk kon het hele gezin mee. Dat kon vorige keer niet en moest ik alleen door de cojana bullshit. Je snapt dat wij hebben genoten en een traan en een lach hebben gelaten.

En wat sneu was, was dat die dag haar fiets gejat was voor haar werk, op klaar lichte dag :(. Tussen alle 100 fietsen die daar staan in Delft, jatten ze deze er tussen uit. Geen happy moment, maar ze heeft ondertussen een nieuwe 😉

Afijn, na dat drama en de spanning van de diploma uitreiking wilde ze dat mama sushi maakte, dat deed moeders dan ook en kind ging er lekker op.

Ik vind dit geen happy moment haha, Ro wel. Die moest in een bak aan de gevel werken haha mijn god ik hielt mijn hart vast.

En zo ben ik weer aangekomen bij de luchtfoto die Ras maakte vanuit de voortuin. We konden weer lekker tot laat buiten zitten en wij leven dan ook echt buiten 😉

Dit was hem weer, happy moments #26. Ik lig nog steeds plat en dat zal voorlopig ook wel zo blijven 🙂

Hoe was jullie weekje ?

Tot volgende week!

7 gedachten over “Happy moments #26

  1. Van harte gefeliciteerd, mijn middelste is ook geslaagd, de diploma uitreiking was erg leuk

  2. Ah gefeliciteerd maar wat kut dat haar fiets dan gejat wordt. Die van mijn zoon ook vorige week. Ik vind het zo enorm frustrerend.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.