Happy moments #26

Happy moments #26

Happy moments nummertje 26, tijdens de hittegolf afgelopen week.

Wat was het warm he mensen van de week!! Ene kant heel lekker maar aan de andere kant een nachtmerrie voor deze moeder haha. Ik kan mijn temperatuur niet regelen, een kapotte thermostaat noemen wij dat hier en dat is dan wel een dingetje met die hete dagen. Maar we hebben het overleeft!

Op die hete dagen zijn wij veel te vinden op de scooter! Heerlijk lekker touren door eigen wijk of wat verder. En hier in de buurt hebben we genoeg mooie natuurlijk plekjes waar we dan ook even voor stoppen om een foto te maken.

En met die hitte drinken wij graag een biertje, nou ja Roon en dan ook alcohol vrij natuurlijk want wij drinken niet 😉 en dan het liefst even in de vriezer dat hij ijskoud is!

Of een ice koffie!! En deze kwam ik tegen op instagram en moest hem hebben!! Dus gekocht bij de jumbo en hij is goed gekeurd hier!! Een aanrader dus.

En zelf gemaakte banaan milkshake gaat er hier dan ook wel in bij de dames….

Wat ik al eerder schreef, warm weer, is veel op de scooter weg…. gewoon rond rijden en onderweg even stoppen voor foto’s en wat drinken op een bankje ergens…

Een happy moments zonder een selfie kan natuurlijk niet…dus daar komt hij dan!

Of het een happy moment is….., het is dubbel maar op het moment toen wel. Een korte broek, en kak hebben aan de buiten wereld en de starende mensen ;). Het is niet mijn mooiste foto in ieder geval hahah.

Even een bezoekje aan de Hanos is voor mij altijd wel een happy dingetje, heerlijk die groothandel door wandelen en dan met 2 flesjes saus bij de kassa eindigen haha.

Afsluiten met een zonsondergang! Onderweg naar Scheveningen vrijdag zagen we de zon ondergaan. Gewoon mooi!

Dat waren ze weer van afgelopen week. We hebben genoten en ook een beetje traantjes gelaten door de lab uitslag weer. Maar daar wil nu niet teveel op door gaan in deze blogpost. Ik maak er van de week een aparte blogpost over 😉

Op naar de volgende happy moment! Aankomende week is de laatste schoolweek voor Rashel en dan kan ze van haar vakantie gaan genieten! Niomi moet tot 10 juli maar dat is het ook zo.

Wat waren jullie happy moments?

Tot volgende week weer!

reactie's

reactie's

12 gedachten over “Happy moments #26

 1. Hoe gaat het nu met je voet?
  Prachtige plaatjes weer, die bananenmilkshake klinkt heerlijk. En de hitte was inderdaad een beetje te veel van het goede afgelopen week. Laat staan voor jou. Gelukkig nu weer iets koeler!

  1. mijn voet doet nog pijn helaas, en schoenen aan doen en aan houden pff haha oh boy! maar even volhouden nog 😉

 2. Het was inderdaad wel erg heet. Ik ben blij dat het nu weer koeler is, hoewel het nu wel weer erg veel is afgekoeld.

 3. Oh Ja lekker die Nescafe frappé? Ik had hem bijna gekocht maar toen toch laten liggen. Morgen toch maar halen dan haha

 4. Zo zelfgemaakte milkshake lekker zeg! Ik word altijd happy als ik iets koop. Vorige week nieuwe senseo, want kan echt niet zonder koffie

 5. Warm? Hoe kom je erbij hahaha… Pffff smolten nog net niet weg haha..

  Maar wat een heerlijk weekje schat 😀 Krijg echt zin in die frappe!

 6. Ik kan echt genieten van dat weertje. Lekker voor eerst in onze jacuzzi geweest. Die nu lek is haha. Maar goed, dat fixen we hopelijk snel weer.

 7. Ik blader altijd door de Makro blaadjes, ipv dat ik er heen ga. Ooit ga ik!

 8. De zon! Dat is voor mij een heel groot happy moment. En alle keren bij het meertje met mijn dochtertje.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: