Happy moments #27

Happy moments #27

Het is weer maandag, en dan staat er zoals elke maandag een happy moments voor jullie online. Het was een rustig weekje. En aan die rust zou ik wel kunnen wennen zo. Heerlijk alles op onze gemak. Ik zet de wekker minder vaak. Ik zet namelijk altijd een wekker, zo blijf ik lekker in een ritme maar ik merk gewoon dat ik steeds meer plat moet liggen om wat voor elkaar te kunnen krijgen op een dag. Maar kijk gezellig mee naar deze happy moment!

Ik was, en dat is nu wel zo elke week een keer, in de Westfield mall. Dit keer met Nio. Lekker even kijken waar wij nog niet geweest waren. Victoria Secret…oh lord. Ik heb al heel veel van die body sprays omdat ik ze heerlijk vind en dit was dus een wahalla voor moi! Maar kocht niks…..heel stom, dus dat gaan wij aankomende week even recht zetten!

En samen op pad is een #selfie maken natuurlijk een pre. Deze maakten wij in de lift, je moet wat doen om te wachten tot je beneden gebracht word….

Ook hing Roon mijn lamp boven mijn make up tafel op, hij is mega fel hahaha en daar moet ik wel even aan wennen nog. Maar hij hangt! En de draden waren te lang dus heb ze lekker opgeknoopt.

Even en koffie/thee moment. Ik ga tegenwoordig even lekker aan de eettafel zitten in plaats van achter de pc, en dat is toch wel even fijn dan. Even nadenken over van alles en nog wat en even zonder telefoon of ander scherm.

En we gingen ook even gek doen en terug in de tijd. Wij aten weer eens een AVG-tje. Ik dan wel zonder aardappels. Maar bloemkool, spercieboontjes en een duits biefstukje…ging er goed in. Het was heerlijk weer en dat gaan wij weer vaker doen. Maar natuurlijk aten wij ook de standaard dingen weer.

En onderweg naar huis, hier achter zie je dan deze schatjes weer…

En ik kocht weer eens een witte nagelak…ja oke …., ik ging er niet lekker op dus het was er ook zo weer vanaf haha. Misschien weer een kwestie van wennen, maar voor nu…nee

En ik ga deze HM weer afsluiten. Met natuurlijk een lucht foto, nou ja twee foto’s.

Dat was hem weer! Aankomende week totaal niks boeiends op de agenda staan. Dinsdag ga ik met Ras naar de zonnebank en dat is de enige afspraak die ik heb deze week. Dat kan zo nog omslaan maar voor nu vind ik het helemaal prima!

Wat waren jullie HM de afgelopen week?

Tot volgende week!

8 gedachten over “Happy moments #27

  1. Ik heb ooit ook in een opwelling witte nagellak gekocht, maar het beviel mij totaal niet, dus dat potje heb ik onlangs maar weggegooid.

  2. Hmm wel wennen die witte nagellak toch haha. Wat een vrolijke kleurtjes in de mall trouwens op de eerste foto, leuk! Mijn hm…pff even nadenken hoor, was niet zo’n leuke week haha. Ja, dat we uit quarantaine mochten was wel een hm 🙂

  3. Twee mooie luchtfoto’s heb je, mijn happy moments waren dat mijn ouders hun huis verkochten en mijn broer een huis kocht, dubbel geluk dus!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.