Happy moments #27

Happy moments #27

Het is weer maandag, en dan staat er zoals elke maandag een happy moments voor jullie online. Happy moments #27 alweer. En die was toch niet helemaal zo happy als die moest zijn op sommige vlakken. Het vreselijke nieuws van Peter R. de Vries…, jeetje 🙁 En dan de vreselijk beelden die over het net gingen , brrr en not done!

Maar goed laten wij gewoon weer even beginnen! Wij hadden gewoon weer een chill weekje. Vakantie he,…en zelfs ik ga het leren om uit te slapen! Ik ben dan wel compleet uit mijn ritme, maar goed, daar komen wij ook wel weer over heen ;).

Het is zoals elke week weer tijd voor de zonnebank, en daar stond dit op de tafel. zo leuk en ik krijg dan gelijk zin om thuis ook alles om te gooien en te freubelen. hebben jullie dat niet?

Ook kwam onze nieuwe oven binnen. Onze oude deed het nog wel maar liet elke keer de meterkast klappen als die klaar was dus hup eruit en even snel een andere want ja wij eten veel dingen uit de oven!

Wij gingen deze week ook weer voor het AVG-tje, maar dat ging bij mij compleet verkeerd en eindigde weer in een super crash dus ik pas aankomende week even hiervoor. De rest eet het natuurlijk wel gewoon.

En als ik aan het eten ben, komt je kind gezellig bij je zitten om haar nageltjes te doen.

Wij zijn hier nadat wij van de nespresso af zijn gegaan, weer helemaal in love met onze Dolce Gusto. En ik kocht deze een keer van de starbucks…. ja heaven! Wij hebben ook de Latte ervan en ik wil eigenlijk geen andere koffie meer hhaha.

Niomi en ik waren even aan het winkelen en kochten dit shirt voor Roon en ja hij loopt er ook nog in hihi.

De skatebaan werd hier officieel geopend en ja het was super druk maar zo leuk! Wij wilden er ook nog heen maar toen begon het super hard te regenen, jammer.

Ik deed mijn nagels…., maar ook dit bonkte ik niet lekker. Oftewel, vind het niks haha. Maar ik laat het er lekker even opzitten 😉

Ras en Xannie waren lekker met zijn tweetjes naar Scheveningen…ja dan krijg ik foto’s!

En dan ben ik er al weer door heen zie ik op mijn eigen lucht foto na. Die maakte in onderweg op de scooter met Nio.

Aankomende week is het alleen naar de zonnebank en komen ze onze badkamer witten. En dan gaan we op naar het weekend waarin ons kind alweer 18 word! Wij vieren dat gewoon met het gezin zondag en in Augustus voor familie en vrienden. Bijna alles is op vakantie dus vandaar.

Wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!

12 gedachten over “Happy moments #27

  1. Het nieuws over Peter R. De Vries vond ik ook schokkend. Leuk om je happy moments te lezen. Je nieuwe oven ziet er leuk uit! Een fijne oven is bij ons ook onmisbaar hoor!

  2. Ik wil ook altijd lekker thuis weer gaan freubelen als ik leuke dingen tegen kom, maar pintje bij paaltje doe ik het nooit eigenlijk

  3. Oe, een skatebaan. Als mijn 9-jarige dat hoort 🙂 Ze bezoekt hier zowat alle skatebanen in de buurt. Ze heeft dan nog alleen een pennyboard (schrijf je dat zo?) maar ook met skeelers kan ze er wat van. Het nieuws van Peter R. de Vries greep mij ook aan. Al gebeurde er tegelijkertijd iets wat mij nóg meer raakte. En heel naar dat in deze tijd mensen van alles en nog wat op het net delen van foto’s en filmpjes. Daar kijk ik bewust niet naar trouwens. Fijn van de nieuwe oven! Wij hebben het op een gegeven moment ook gedaan en echt, hadden we járen geleden moeten doen. Ineens lukken alle gerechten (waar het voorheen vaak mis ging).

  4. Oh, die cups van Starbucks passen ook in een Dolce Gusto machine? Dan moet ik die toch maar eens kopen, want ik heb ze ooit ergens gehad en was toen direct verkocht aan die smaak.

  5. ja, fijn een nieuwe oven, ik zou niet weten hoe ik moest koken zonder…en leuk setje op je tafel!

  6. Onze oven krijgt ook kuren. De oven kan alleen nog op grill stand. Het wordt tijd voor een nieuwe.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.