Happy moments #27

Happy moments #27

Het is weer maandag!! Dus tijd voor happy moments #27. We vliegen er dit keer door heen want oh boy the pain is real helaas. En ik probeer het als afleiding te doen, een blogpost maken maar met deze ben ik gewoon een dag mee bezig geweest en meestal zit hij wel een stuk sneller in elkaar ;).

Het begin is er!! Ro gaat eindelijk ons voortuin muurtje metselen. We hebben een bouwbedrijf en Ro is metselaar dus waarom is dit nog niet veel eerder gebeurd vragen mensen dan haha….uhh Ro klust niet zo graag in en rond om het huis ;). Dit is dus de before en de after krijgen jullie natuurlijk als het klaar is!

Eten…nou ja ik maakte het klaar maar zelf eten pfff nee niet echt jammer genoeg. Ik maakte wel weer even lekker zoet zure komkommer want daar had ik wel ineens trek in! En na mijn voedselvergiftiging ben ik met allemaal vega dingen aan de slag gegaan en zo dus ook vega kapsalon en die was heerlijk! Ik heb wel weer gewoon vlees gegeten vorige week want ik blijf het lekker vinden maar ik kijk wel uit!

En de turkse yogurt drank, kan ik liters van drinken en ik weet nu hoe ik het zelf kan maken dus de meid gaat er los mee!

Omdat ik niet veel kan en niet wil doen, zit ik weer lekker veel bij de vijver. Ook als het regent hhaha. We hebben een partytent opgezet en daar kan ik lekker onder zitten 😉

En ik sluit weer af met een paar lucht foto’s want ik kon niet kiezen!!

Nou ik ben hier wel heel snel door gegaan he haha. Ik hoop op betere tijden weer. Maar zoals het er nu uit ziet is het even om te janken en moet ik even door bijten maar dat doe ik met een hoop rust 😉

Hoe was jullie week weer?

Tot volgende week!

9 gedachten over “Happy moments #27

  1. Dat is iets leuks om naar uit te kijken een nieuwe “voortuin”, hier worden klusjes rondom huis ook minder snel gedaan.

  2. dat gaat er goed uitzien de voortuin,hier ook aardig wat drukke weken, maar wel fijn om bezig te zijn, het eten ziet er ook weer goed uit, hier vanavond gebakken kaas met groente 🍆 groetjes Veronica

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.