Happy moments #27

Happy moments #27

Nummer 27 van Happy moments!

We hadden happy moments maar ook hele vervelende helaas. Ik moest naar het ziekenhuis, wat ik niet deed…, omdat mijn kalium gevaarlijk laag stond en ik het zelf wilde gaan aanvullen door door te blijven pompen met de kalium drank die ik dagelijks moet nemen. Of dat zin heeft gehad hoor ik vanmiddag want ik moet straks weer naar het lab. Ik heb dit vaker gehad dus commentaar hoef ik er verder niet op 😉
Dan het geintje dat mijn huis bijna afgebrand was door een geurbrander, maar dat zien jullie in de vlog die woensdag online komt.

We gaan gewoon beginnen! De foto bij het beeld. Die wel vaker op de site voorbij is gekomen. Ik was 4 jaar toen ik er ook mee op de foto werd gezet en zo hebben we in de jaren ook met de meiden dat gedaan en zo ook afgelopen week weer. We moesten foto’s maken voor een samenwerking, dus we hadden weer een goed excuus 😀

Tijdens het boodschappen doen zag ik deze staan, en ze gingen hem testen….. Hij is lekker!! Het lijkt gewoon op chocomelk.

Ras had haar laatste schoolweek, nou ja, online dan en we hadden rapport bespreking en ze kwam thuis met een mooi rapport.

We werden ook happy van Ras haar lange haar wat ineens groeit als kool.

We zagen bij de Jumbo in Nootdorp deze mooie dromenvanger hangen. Heel gaaf, maar 40 euro ….haha vond ik een beetje duur.

En ik sluit deze happy moments, nummertje 27 af met twee lucht foto’s…

Zus Linda was jarig en daar maken we natuurlijk weer even een groeps foto zoals elk jaar. En ik wil geen corona politie horen haha oke..

Dit waren ze weer van afgelopen week.

Ik heb nog geen flauw idee wat komende week ons gaat brengen. Dat is allemaal weer afhankelijk van wat mijn lichaam van plan is 😉
We gaan hopelijk wel van de week de slaapkamer weer netjes maken en dat hele drama proberen te vergeten.

Wat waren jullie happy moments van de afgelopen week?

Tot volgende week!!

7 gedachten over “Happy moments #27

  1. Mn vader had een dromenvanger uit Bali meegenomen en ik heb alleen maar nachtmerries gehad. Dat ding na 3 weken in de badkamer gehangen en toen heb ik de hele nacht gedroomd over Disneyland haha!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.