Happy moments #28

Happy moments #28

Tja, zoals elke maandag, is het vandaag weer tijd voor happy moments. Nummertje 28, hashtag 28, what ever. De foto’s van afgelopen week zijn niet veel, op de (vr)eet foto’s na dan. Ik zat afgelopen week gewoon niet lekker in mijn foto flow, zeg ik het zo goed haha. Niomi werd gister 18. Niks gevierd, want dat doen wij lekker in augustus als alles terug is van vakantie ;). Kijk je weer mee?

Dat zeg ik, kind werd 18. Jeetje man, dan sta je toch wel even stil van ….uh hallo? Stop de tijd even wil je haha. Ze heeft van ons geld gehad want dat wilde ze en verder is het huis versierd en hebben wij gewoon een chill dag gehad. Heerlijk!!

Ras wil heel graag weer naar licht haar. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar even met dat donkere haar. Dus samen onze kapster Deb hebben ze wat blonde stukken erin gezet om te kijken hoe dat uit zou pakken en het is geslaagd. Dus op naar een afspraak met nog meer van die plukken door haar haar.

Even gezellie bij de buuf op bezoek en dan zie je dit heerlijke ding op de bank liggen…hoe lief. 13 weken en zo speels nog hihi. En nee wij nemen geen hond al willen ze hier graag zoiets hebben.

Nou gegeten is er afgelopen week en ik heb niet overal een foto van gemaakt. Maar het ging er goed in hier bij de rest.

Ras sliep bij Xan en die zijn lekker de hort op geweest en dan krijg ik altijd leuke foto’s binnen. Eentje met “stiekum aan het bier mam” hahah. Love it.

En omdat het weer heerlijk weer was en ik met Niomi foto’s moest maken, deden wij gelijk maar even een rondje Ypenburg. En dat zijn dat ook gelijk de laatste en de luchtfoto’s van deze week.

Zo dat was een snelle, deze happy moments! Aankomende week is het helemaal een “ik doe niks week”. Hoe verder je de vakantie in gaat hoe minder je doet haha. En hoe luier je word ook want uitslapen lukt nog niet helemaal maar gewoon snel boodschappen doen en dan weer terug wel haha. Ik heb geen rust in me kont als ik nog dingen moet doen en ik lig op mijn bed. Nee dan maar eerst alles doen en dan lekker even plat ;).

Verrassend, dezelfde vraag weer, maar hoe was jullie afgelopen week?

Tot volgende week!

6 gedachten over “Happy moments #28

  1. Jemig, 18! Gefeliciteerd. Die van mij is nog 9 jaar maar het gaat allemaal ook zo snel. Wij hebben een hele fijne week. Veel zon, lekker genieten van de mooie omgeving en gewoon even veel minder dan normaal doen. ’s Avonds Netflix met wijn en chips (wat klinkt dit fout) en dat is zo genieten.

  2. Kan me best voorstellen dat je even schrikt als je beseft dat je dochter al 18 wordt… dat is toch wel een mijlpaal. Nog gefeliciteerd in ieder geval!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.