Happy moments #28

Happy moments #28

Het is weer maandag dus staat er weer een happy moments #28 online. Maar zo happy was die niet dus ik houd het bij ons nieuwe tuinmuurtje wat Ro zelf gemetseld heeft en wat wij gegeten hebben.

Ik heb vorige week nog een antibiotica kuur gehad op mijn huidige waar ik al 14 maanden aan zit. En dat ging toch niet helemaal zoals het de bedoeling was. Ik was er al intollerant voor maar toch hebben we het geprobeerd omdat ik nu alles aanpak wat ik maar aanpakken kan want de tijd gaat nu heel snel. Een heftige allergische reactie was het gevolg. Maar ik ga er mee door. Ben een dag gestopt en pak hem nu weer op met alle gevolgen van dien 😉

Oke ons nieuwe tuinmuurtje wat gemaakt werd door Metselbedrijf Blankespoor, hoe kan het ook anders hihi. Super blij mee maar dat snap jezelf ook wel.

En ik draaide weer van alles in elkaar. Vega kip kerry en boontjes met krieltjes en indische gehaktballetjes. En een simpel pastaatje.

Ik heb niet eens een lucht foto mensen 🙁 Ik ben gewoon te ziek en gammel om uberhaubt wat te doen 🙁 Zelfs blogs bij andere lezen en reageren kost mij al veel energie en dat was toch wel wat ik graag deed. Deze week krijg ik een belangrijke en spannende scan en volgende week gaan we beginnen met alles. Wish me luck

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week hoop ik!!

11 gedachten over “Happy moments #28

  1. Aaahw.. klinkt niet goed allemaal! Ik hoop dat het snel beter met je gaat. Jij staat zelf op nummer 1 he, goed om jezelf denken!

  2. Dit klinkt helemaal niet goed Rachel. Je lijkt er wat luchtig over te doen, maar begrijp ik nu goed dat het heel erg slecht met je gaat momenteel? Neem je rust en ik hoop dat er snel iets aanslaat waardoor je jezelf wat beter gaat voelen. Als het kon zou ik je een knuffel geven. Dan maar op afstand. Sterkte!

    1. ja het gaat echt heel slecht op dit moment 🙁 en ik doe er altijd luchtig over en daarom denken mensen dat het meevalt. maar de realiteit is anders helaas en dank je wel voor de knuffel 😉

  3. Vervelend dat alles niet vanzelf gaat, hopelijk zit er snel beterschap in. Het muurtje in de tuin geeft gelijk een ander aanzicht, leuk!

  4. Balen joh dat het nog steeds niet lekker gaat met je. Hopelijk komt er wat duidelijkheid uit de scan en kunnen ze daar de juiste behandeling/medicijnen op af stellen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.