Happy moments #28

Happy moments #28

Happy moments, nummer 28.

Ga er maar lekker voor zitten, en laat de thee of koffie maar zitten want ik had niet veel foto’s afgelopen week….
Dus we doen het met een paar die ik wel had 😉

Laten we beginnen met een bak fruit. Oh zo gezond, alleen ik mag het niet. Er zitten teveel koolhydraten in en ik krijg gelijk een reactie ervan. Super klote want het is zo verdomde lekker. Ik ben dan ook maar een mens, een hele eigenwijze en neem dan toch een paar stukjes….., de gevolgen bespaar ik jullie ;). Maar het was wel lekker 😀

Ze wilden weer een keer roti ala mama eten dus dat maakte ik en het smaakte weer goed :D. Het recept ervan is hier te vinden.

Een rond bedrag tanken…., dat is hier een sport geworden en ik ga altijd net zolang door tot het lukt, ook al zit hij nok vol haha.

Ras was al weken nerveus voor haar tattoo en hij staat eindelijk!! Ze gaat er zelf nog een blogpost over maken later deze week ;). Ze stond ook in de instagram feed van de tattoo shop maar dat lezen jullie dus later.

Koffie met een toefje slagroom…., nou ja laat dat toefje maar weg haha, en na de koffie gooide ik maar het glas vol ermee. Slagroom mag ik gewoon hebben dus daar ga ik meestal wel op los.

Ik sluit hem weer af met een lucht foto. Zoals altijd, gemaakt onderweg.

Aankomende week is het weer bloedprikken en dokters ben ik bang. Maar we hebben lekker vakantie dus wij gaan lekker genieten en doen waar we zin in hebben. Dat doen we toch wel, maar geen wekkers, geen schoolstress ect. ;). Niomi is zaterdag jarig en dat vieren wij later pas, maar we doen het wel even gewoon met het gezin ;).

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!

11 gedachten over “Happy moments #28

  1. Wauw wat een prachtige tattoo! Gaaf zeg, hier was ik zo blij met het mooie weer dit weekend, eindlijk weer even buiten kunnen zitten. En mijn happy moments deze week, de eind musical van mijn zoon 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.