Happy moments #29

Happy moments #29

Elke week ga ik even lekker 20 minuten naar de zonnebank. En ja, i know, het is super slecht. Maar ik ga altijd even omdat het voor mij ook helpt tegen de pijn. En dat kleurtje natuurlijk ook.

Zoals elke maandag, staat er vandaag ook weer gezellig een happy moments online. De afgelopen week is het heel stil geweest hier en dat is ook we aan de foto’s terug te zien. Niet veel gedaan omdat ik er gewoon weg even geen zin in had/heb. Ik heb mega last van mijn holtes, en loop ook met een dikke neus rond of dat ik een neus correctie heb gehad. Niet fijn dus. Maar goed we gaan gewoon beginnen 😉

Het was aan de ene kant zeker geen happy moment toen mijn apple watch het begaf. Als ik hem niet om heb dan heb ik mijn hersens ook niet bij mij zeg ik altijd. Dat ding is mijn lichamelijke assistent haha. Dus ik kocht even een nieuwe. En dat was wel een happy moment natuurlijk! Ik had de 42 mm en heb nu de 44 mm genomen. Ja het is groot, maar ik vind dat fijn.

Het was benauwd weer, maar wel lekker weer en dus zat ik weer lekker bij onze koi’s.

Roon neemt elke dag een kiwi gold mee naar zijn werk. Wij eten zo goed als geen fruit en ik mag het niet dus ik vind het wel leuk en lekker om te zien dat hij dan toch een kiwi meeneemt. En ik had ze weer gehaald voor hem en stuurde hem een foto van joh pik ze liggen er weer voor je hihi.

Wij aten weer van alles maar heb weer niet overal foto’s van. Ik probeerde eens een nancho schotel en die viel in de smaak. Ik had er nog een lading sla overheen gedaan, want zo alleen met die chips vond ik maar kaal. Ik ga er slecht op en mag het niet dus ik heb er mooi naar zitten kijken haha.

Ze staat zo gezellig op de foto tijdens het boodschappen doen in de ochtend haha, lekker droog bekkie weer. Ik stuurde deze naar Roon toe om te zeggen dat het weer gelukt was. Ik doe niet zo makkelijk alleen boodschappen en eigenlijk willen ze ook niet dat ik alleen ga. Dus we regelen altijd wel dat er iemand mee kan.

En even met Niomi lachen in de Action. Roon zijn nieuwe gadget is er bijna en we wilde hem gelijk pimpen haha met een mooie printje :P. Hij wilde geen van beide…ook raar lol.

En dan ben ik op de lucht foto na er al weer door heen. En om je heel eerlijk te zijn is het nog een foto van vorige week zelfs :(. Zelfs daar had ik niet veel fut voor.

Ik had afgelopen week geen video, geen extra blogpost niks. Ik hoop toch wel dat aankomende week wat beter gaat en dat ik wat meer kan doen. Ik heb dan wel niet veel dingen op de planning staan en eerlijk gezegd vind ik ook dat niet erg.

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!!

20 gedachten over “Happy moments #29

  1. elke week naar de zonnebank? je zegt het al zelf; super slecht! maar zelf weten uiteraard haha! kun je misschien beter een infrarood cabine aanschaffen, helpt ook tegen pijn! en minder schadelijk voor je huid!

    1. yup elke week! en ik had ook nog een zonnebank thuis dus dit verhaal gaat nu denk ik 15 jaar terug al 😉 het is slecht en een infrarood doet minder kwa pijn bestrijding dan een zonnebank helaas. dat heb ik ook al een tijd geprobeerd. Maar er zijn super goede creme’s voor onder de zonnebank die je beschermen 😉

    1. Mijn week was ook niet zo heel goed. Verbrande voeten, echt niet leuk… Fietsen met sandalen en heet weer is geen goede match.

  2. Ik heb thuis een infrarood zonnenbank doet niks voor mijn kleurtje maar is wel ideaal voor mijn spieren en werkt echt heerlijk ontspannend.

  3. nou dat is wel een mega horloge! wat een mooi ding zeg. Geluksmomentjes te over, manlief en ik waren een paar daagjes weg

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.