Happy moments #29

Happy moments #29

Happy moments nummer 29!!

Een rustige week al zeg ik het zelf en had weer bijna geen foto’s haha. Maar ik heb mijn best weer gedaan. En we gaan maar gelijk beginnen.

Niootjuh werd afgelopen zaterdag 17 jaar!! Een happy moment,….ja en nee. Ze worden te snel groot man! En dat vind ik minder leuk, wat wel leuk is, is dat ze nu echt een vrouwtje is en geen kind meer, althans vind ik dan. We hebben het zaterdag niet gevierd. We vieren het in september, samen met haar zusje. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en dat is wel bevallen, dus er staat nog een feestje op de planning.

We zijn vaak in Delft, en daar kan je gewoon leuke en mooie foto’s maken. Dit is niet een van de mooiste, maar plaats hem toch.

En als we in Delft zijn, dan shoppen we meestal. Of we wandelen gewoon lekker rond. Nu doken we de van Haren in omdat ik weer een leuke tas zag maar niet kocht…..slim he haha.

Mijn nagels gingen toch weer een keer zwart! Toch weer donker want licht is leuk maar ik voel het gewoon niet meer.

Snoep tomaatjes, daar is Ras gek op en die werd happy dat ze in de aanbieding waren en ik drie doosjes mee nam. Ik vind ze zelf ook wel lekker maar moet er echt trek in hebben.

Ik word wel helemaal happy van een pakje roomboter…., gaat nergens over maar er gaat rustig een pakje per dag door heen. En dan eet ik het alleen ;). Ik smeer het op mijn zelf gemaakte crackers en dan eet ik het zo of met een plak kaas erop, heerlijk!

Roontje ging de pijnbank weer op en het resultaat mag er weer zijn al zeg ik het zelf.

En ik sluit af met een selfie. Ik zit regelmatig in mijn slaapkamertje, lekker gewoon om mij heen te kijken en na te denken over dingen. Even een me-momentje 😉

Dit waren ze weer, onze happy moments. Het word goed weer dus dan ben ik weer veel buiten en op de scooter weg dus dat zullen een hoop natuur foto’s worden volgende week!

Wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!

19 gedachten over “Happy moments #29

 1. Alsnog gefeliciteerd! Leuk om weer een overzicht te lezen van je happy momenten en ook de selfie op het eind. Want ook rustig nadenken kan erg fijn zijn.

 2. Nog gefeliciteerd! Wat worden ze snel groot he, echt een dametje al inderdaad hihi. Vind het bij mijn zoontje ook al zo snel gaan.

 3. Delft is zo’n leuke stad, wij kwamen daar veel. Ook wel met de fiets van capelle. Happy moments dat we nog steeds gezond en wel rond lopen

 4. Mijn happy moment van afgelopen week was dat ik weer een dagje naar Amsterdam kon. Heerlijk door de stad gefietst en geshopt

 5. Fijn om te zien, al die happy moments. Nog gefeliciteerd! Ja, het gaat zeker te snel. Afgelopen week was mijn happy moment het begin van de vakantie. Even rust! Kijk ernaar uit.

 6. Wauw de tattoo is mooi geworden zeg!
  Hier gelukkig 6 jaar en 3 jaar maar toch het gaat veel te te snel!
  Ik sushi gaan eten met mijn zusje op onze vrije dag en dat was genieten!

 7. Gefeliciteerd en wat gaat het toch snel, dat heb ik ook als ik naar mijn kinderen kijk, zij tellen af naar hun verjaardagen en ik denk alleen maar, nee hou op stop de tijd! Hier zaterdag voor het eerst weer uitlieten geweest dat was echt een happy moment.

 8. Nog van harte gefeliciteerd! Hier was het een drukke week, veel werken bij m’n normale baan jammer genoeg 🙁 aankomende week ook. Baal er een beetje van omdat liever leuke dingen met m’n kleine meid doe!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.