Happy moments #3

Happy moments #3

Het is weer tijd voor de happy moment op maandag!

Ik begin deze week met mijn nieuwe panter print kussens. Ik zie ze elke keer overal liggen en twijfel dan enorm. Wel doen, niet doen pfff, thats me, heel besluitloos haha. Nu zag ik ze weer liggen bij de Dirk en denk, nu pakken en lopen hahaah. Ik heb er 4 gekocht en vind het helemaal zo gek nog niet. En als ik ze weer zat ben koop ik er wel een nieuwe hoes omheen ;).

Rashel liep van stage terug naar huis en maakte deze lucht foto. Het mag van mij wel weer heel snel voorjaar worden zodat de bomen en de rest weer wat meer kleur gaat krijgen.

Ik maakte zoals elke week mijn wok menu, en dat staat gewoon elke week vast op het menu. Ik wissel wel af met de sausjes anders word het zo eentonig he.

Ik kocht samen met Ras deze teddy ja, en ik kan je vertellen, ik woon erin!! Rashel maakt er van de week een blogpost over dus word vervolgd.

We gingen op vrijdag weer naar Hijs, die met 9-1 won. Zus en ik wilde een keer niet op de foto haha. Ik ben wat eerder weg gegaan omdat ik het koud had dus ik heb de laatste periode in de auto gezeten met de kachel aan en oh oh wat zonde want ik heb echt wat gemist haha. 2 studenten vol naakt rennend over de ijsbaan! Ik heb er een foto en filmpje van en de foto staat op mijn insta. Ik plaats het maar liever niet hier haha.

Tijdens de wedstrijd word Niomi haar haar gevlochten door Nanja….kan gewoon.
Na de wedstrijd zijn de meiden weer even op de foto geweest natuurlijk en zijn wij lekker naar huis gegaan

Dit waren onze happy moments van de afgelopen week!

Wat waren jullie happy momentjes ?

Tot volgende week!!

22 gedachten over “Happy moments #3

  1. Hartstikke leuk die kussens! En helemaal niet too much, want de rest eromheen is erg rustig. Ik heb deze week ontzettend verdrietig nieuws gehad over het overlijden van een zeer dierbare vriend en heb helaas geen happy moments mogen meemaken deze week. Ik vraag me af vanaf wanneer deze weer zullen komen, maar op dit moment is alles zwart ๐Ÿ™

  2. Wat heerlijk zo’n teddy jas, ik moet mijzelf ook tegenhouden er niet in de avond mee op de bank te gaan zitten haha! En wat ik ook zo leuk vind is dat nieuwe kussens je kamer echt een nieuwe look kunnen geven. Deze passen zo te zien zo goed bij je! ๐Ÿ™‚

  3. De foto’s laden bij mij momenteel niet in, helaas. Maar zo te lezen waren het weer hele fijne momenten. ๐Ÿ™‚ Mijn happy moment: bezoekje vakantie beurs en een lekker lang weekend vrij.

  4. Oeehh zie ik nou ijshockey en flyer shirts? Zelf heeewl vaak naar unis flyers wedstrijden geweest en ik hou van ijshockey!

    Die teddy coat lijkt me heerlijk, ik zou hem niet meer uittrekken haha

  5. Zo’n teddy lijkt me zeker wel wat als ik ooit naar een ijshockeywedstrijd zou gaan! Kleedje erbij en dan lekkere warme chocomelk erbij. Mijn happy moment? Vooral de mooie luchten en mijn wandeling door een natuurgebied waar ik weer nieuwe routes heb ontdekt.

  6. Happy moment afgelopen week, was toen ik met de jongens naar een lego winkel ging en ze hier hun verjaardag centjes uit konden geven, hun vreugde maakt mij blij.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.