Happy moments #3

Happy moments #3

Happy moments #3 alweer. De weken gaan weer snel ondanks we geen moer doen….. Maar goed het is maandag dus HM tijd.

Anyway, geen moer doen is natuurlijk niet helemaal waar. Roon is gewoon aan het werk, Rashel werkt en doet school online en Niomi knuffelt haar bed hihi. En deze meid… ach die ziet de muren steeds meer op zich af komen.

Maar goed, laten we beginnen!

Ik ben weer gaan trainen zoals jullie al hebben gelezen. En ja dan maak je onderweg gewoon foto’s. En een keer avond foto’s is ook wel eens leuk toch. En omdat “normaal” vloggen er niet in zit met die fantastische lockdown, die wij echt spuugzat zijn, vlog ik onze wandelingen voor zover mogelijk met een verveel van een hubby naast je hahah.

Eten deden we natuurlijk ook. En wij waren een beetje uitgekeken op de wokgroenten met pasta, maakte ik hem toch weer met een andere woksaus die ik zo even uit mijn mouw schudde en het smaakte weer goed!

Dat lekkere eten is voor mij nog steeds een drama en moet nog steeds bij gevoerd worden zoals we dat hier zeggen met nutri’s.

Wij drinken geen alcohol maar radler 0,0 gaat er hier wel zowel bij de meiden als bij Roon. Ik neem een slokje van iemand en dan heb ik het wel weer gehad 😉

Wat ik dan wel lekker vind is een home made latte met een dikke melkschuim kraag erop! Wij gebruiken hiervoor de soja barista van alpro.

Dat vele lopen doet ook een lach op mijn gezicht zetten als ik mijn activiteiten terug kijk op mijn iphone. Deze app zit op mijn apple watch. Meestal loop ik op een dag 7.000 stappen of nog minder dus dit was een whoop whoop momentje.

Ik had een nieuw lakje gekocht..ja hij is leuk maar lag er na een dag al weer vanaf. Misschien ook omdat alles weer zo broos in bij mij. Anyway, het was leuk voor een dag.

En ik kocht een nieuwe kaars. Vorige week kon je ook al een nieuwe kaars zien en deze wilde ik toch ook wel hebben. Het is niet een sterke geurkaars maar het staat wel gezellig.

En ik sluit weer af met een lucht foto van overdag. Die maakte Rashel toen we onderweg waren ergens heen. Weet niet meer waar heen, volgens mij een gesprek op school van Ras.

Dat was hem weer van afgelopen week. Aankomende week zou het niet veel spannender worden. Het word wel een regenachtige week, maar we trainen natuurlijk gewoon door!

Wat waren jullie momentjes van de afgelopen week?

Tot volgende week!

15 gedachten over “Happy moments #3

  1. Je moet de happy moments zoeken in de kleine dingen die het hem doen. Want echt heel veel bijzondere uitjes zitten er gewoonweg niet in. En wat heb je veel stappen gezet joh!! Nog even en dan is het in de avond ook weer langer licht. Mooie luchtfoto om mee af te sluiten.

  2. Geweldige luchtfoto weer. En mooi aantal stappen. Ik haal deze aantallen echt niet!
    wel weer sinds het begin van het jaar proberen te sporten, in de ochtend voor mijn werk begint (ohmy, vroeger opstaan)

  3. Ik vind het zorgelijk dat je zoveel beweegt. Weet je zeker dat dit niet slecht is voor jouw lichaam? Heb je het met de huisarts overlegd?

  4. Mijn happy moments was een paar mooie berichtten in mijn gastenboek van de webshop, dat ik een gatsblog mocht schrijven en vooral dat we allebei nog gezond zijn

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.