Happy moments #3

Happy moments #3

Het is weer maandag, en best fris ook, en zoals elke maandag is er ook weer een happy moments #3.
De winkels zijn weer open en dan zou je denken dat ik gerend heb voor mij leven naar de Action of wat anders…., nope haha. Ik denk ik wacht wel even een paar dagen of een weekje ;). Wat ik morgen wel gelijk naar toe ren is de zonnebank!

Het enige wat we gekocht hebben is een nieuwe droger, want onze oude begaf het nu toch echt. Dus vandaag een frisse nieuwe droger waar ik heel blij mee ben want al dat hangende wasgoed…uhhh not done. Kleding hang ik altijd op maar handdoeken niet.

Boodschappen konden we natuurlijk gewoon doen en Niomi is altijd al vroeg klaar met werken en die stapt om 8.00 uit de tram bij onze winkels en ik kom dan net aanrijden dus samen boodschappen doen dan weer!

Ras was vorige week nog net naar school, dus als ze niet hoefde te werken, had ze een thee party met haar mams. Niomi is geen theeleut dus die slaat altijd over.

Nog elke dag blij met deze tekst. Het gaat medisch niet goed en dan is dag bij dag leven iets waar ik mij aan vast houd.

Niomi is op haar gemakkie haar kamer aan het omzetten naar haar eigen hand en meubels en tja….daar is Ro niet blij mee haha, die moet natuurlijk alles ophalen en mee sjouwen. Nee hoor als die tijd heeft, doet hij dat gewoon en gister was die dus samen met zijn dochter de hort op voor een nieuw boxspring bed. Ze stuurde deze foto met “kijk eens hoe crea bea wij zijn mam” waarop ik gelijk antwoorden “ik hoor je vader vloeken ;’)” En dat had ik goed haha.

Oude foto’s die ineens opduiken op facebook waar je juist zo niet happy van word. En dit is er een van. Andere kant ook wel want ik zie er nu wel wat beter uit. Het is je alleen raar voor te stellen dat ik er nu medisch slechter aan toe ben dan toen :(. Dit is 2016/2017.

Dit zie je zo niet vaak gebeuren hier haha, de valse zuster samen op de bank….dus voor mij een happy moment.

En er was weer wat te eten natuurlijk, alleen niet overal een foto van gemaakt…

En na het eten lusten ze hier wel een toetje. Beetje ijs met perzik erin.

En dan ben ik weer aan het einde van deze happy moments #3. En die sluit ik zoals altijd af met lucht foto’s. En oh wat was die mooi vorige week met zijn rode roze gloed 😀

Jullie nog wat spannends gedaan afgelopen week?

Tot volgende week!!

14 gedachten over “Happy moments #3

  1. Prachtige luchtfoto’s! En nee, ik ben – eindelijk – eens een keer bijna een week offline geweest. Rona-besmetting eerst bij de 9-jarige en krap een week later ik dan toch ook. Best ziek van geweest moet ik je zeggen. Nu na 14 dagen quarantaine eindelijk weer de deur uit (kind naar school brengen) en dan meteen een storm(pje). Brrr. Is het al zomer? Ik heb het gevoel dat alles dan een beetje beter gaat (ofzo).

  2. Wow! Schrik best van die oudere foto van jou, echt balen dat het nu slechter gaat als toen. Hoop zo dat alles snel goed voor je gaat! Ik ben wel direct naar de action gerend. Het was super druk hahaha

  3. Wat vervelend dat het nog steeds minder met je gaat. Ik kan me voorstellen dat je dan extra veel hebt aan de tekst van je tattoo. Dat toetje ziet er lekker uit trouwens!

  4. Ohhh dat eten is elke keer weer een feestje om naar te kijken. Toen de winkels weer open gingen, wilde ik eigenlijk ook direct de stad in, maar bedacht me toen ook beter even te kunnen wachten.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.