Happy moments #3

Happy moments #3

Vond het wel weer eens tijd voor een happy moments blogpost.

Of het deel 3 is weet ik niet, maar geef het maar even een nummer vanaf nu ;).

wij, de meiden en ik, hebben vakantie. Roon werkt nog even door en is dan heel even vrij ook. Gelukkig maar want die jongen werkt zich drie keer in de ronde!! Het is gewoon druk in de bouw en Roon rent wel door hahah.
In die vakantie heb je natuurlijk veel happy moments, nou ja heb ook een minder happy moment gehad afgelopen week maar daar wil ik het niet over hebben omdat het met familie te maken heeft en dat houden wij prive ;).

Maar terug naar de happy moments :D. De meiden lekker vakantie en ik moet nog even in het vakantie ritme komen. Zo sta ik nog steeds dezelfde tijd op, 7.15. En ga dan aan mijn dag beginnen. De meiden slapen lekker uit natuurlijk! Maar zodra die wakker zijn gaan we of even weg of gewoon lekker bij elkaar zitten en kletsen. De meiden werken ook in de vakantie en dan moet ik ze even missen. Maar voor hun vind ik dat leuk want ze zijn bezig, verdienen centjes en ze zijn er uit.

Ook gaan de meiden ’s avonds even aan de wandel. Of met vrienden of ze gaan samen lekker foto’s maken, nou hoe gelukkiger kan je een moeder krijgen als je dochters even hun momentjes samen hebben. En dat klink misschien raar voor jullie maar geloof mij, ze kunnen niet altijd met elkaar opschieten haha. Dus dit soort momentjes zijn happy for me!

Hadden jullie nog happy moments?

En dan het lekkere weer. Het is voor mij killing maar toch word ik er happy van. Elke dag lekker veel wassen en buiten drogen!! Ik ga zelfs wasgoed zoeken haha, hoe erg ben je dan!! Als ik deze blogpost maak, is het 40 graden!! Het gaat afkoelen weer naar een graad of 24 en daar kan deze moeder prima mee leven 😀

4 gedachten over “Happy moments #3

  1. Wat goed om af en toe even stil te staan bij de kleine geluksmomentjes. Ik weet het niet uit ervaring, maar ik denk dat het zeker zo is dat als het goed gaat met je kinderen, je zelf ook happy bent.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.