Happy moments #30

Happy moments #30

Wauw!

Happy moments nummer 30 mensen! Mag ik even trots zijn dat ik het al zolang vol houd!
Ik vind het leuk om deze blogposten met jullie te delen en jullie vinden het leuk om te lezen dus win win 🙂

Ik had aangegeven gister op instagram en op andere social media kanalen dat deze blogpost misschien later online zou komen. De afgelopen dagen waren geen happy moments op medisch gebied en om heel eerlijk te zijn heb ik geen zin om in te gaan op de details ;). Misschien maak ik daar een persoonlijke blogpost over maar ik moet het zelf even een plekje gaan geven in dat chaotische koppie van mij. Dus dat, lekker begin van happy moments…NOT, maar we gaan nu wel door met de happy moments goed 😀

Ik dm wel eens met mensen en zo ook met bekende mensen. Alfredo aka Fred van Laura Ponticorvo bijvoorbeeld. Een heerlijke vent waar ik echt mee kan lachen en een tijd geleden had hij een gele pet op en die vond ik me toch gaaf!! En hoe lief is hij dan om deze op te sturen naar mij met een lief kaartje erbij <3 Thnx schatten!

Ik moest even snel naar de Amazing Oriental hier en pakte daarvoor lekker de scooter. Het is hier om de hoek, maar ik heb even een rondje extra gemaakt want het was heerlijk weer!

Dat wij zowat wonen in de tattoo shop is nu wel bekend. Morgen mag ik weer!! Maar daar ging ik niet voor. Roon is vorige week geweest wat te zien is in onze vlog en die vind dit smeerseltje lekkerder dan bepanten, wat wij normaliter gebruiken voor de nazorg. Dus ik ging even met Rashel langs om een potje te halen.

Ik at weer eens verse tomatensoep en daar eet ik dan altijd een shitload aan rosbief bij en carpaccio salade, die ik altijd bij mijn slagertje haal.

Tja…, we hadden weer mama dochter dag, Ras en ik en daar hebben we dan weer teveel lol in waar ik elke minuut van geniet!!

En dan zijn ook de snapchat filters natuurlijk super leuk om te ook even mee te nemen….

Nail time… en ik vroeg aan Ras donker of licht en ze wilde een lichte kleur om moeders nagels. Nou oke, ondanks ik er niet kapot van ben vond ik het toch wel weer even leuk. En daarna zijn we gaan verven hahah, dus het lag er al weer snel vanaf. We hebben de slaapkamer gedaan die een paar weken geleden in de fik stond, dus die is weer toonbaar ;), maar nog niet klaar. Roon gaat dat vandaag afmaken en dan zal ik in de volgende happy moments even het resultaat laten zien.

En dan deze foto, niks happy moments aan met dat zeik weer wat we gehad hebben afgelopen dagen. Maar ik word wel happy van mijn koi’s!

En ik sluit af met foto’s van hier in de buurt. Die maakte ik toen ik onderweg was op de scooter.

Dit waren weer onze happy moments van afgelopen week.

Aankomende week is het heel veel rusten en morgen dan mijn tattoo in mijn nek laten zetten waar jullie over morgen naar kunnen kijken in de vlog als ik het kan vloggen. Ik ga er natuurlijk nog een blogpost apart over maken maar dat komt later ;). Rashel zou ook nog een tattoo update geven en die komt er echt aan maar ze werkt heel veel dus heeft niet veel tijd 😉

Wat waren jullie happy moments de afgelopen week ?

Tot volgende week!

18 gedachten over “Happy moments #30

  1. Jij maakt ook altijd lekkere dingen zie ik. En een tattoo in je nek! Wow. Zo ver ben ik nog niet. Binnenkort een nieuwe tiny tattoo op mijn bovenarm. Maar stiekem zit ik met mijn blik al voorzichtig naar een prachtige Indonesische boom te kijken (voor op mijn rug). Kind vind het verschrikkelijk, de man kijkt nergens meer vanop, hahaha. Maar zover ben ik nog niet hoor.

  2. Fijne momentjes weer! Nu hopen dat je gezondheid daar binnenkort ook onder valt 🙂
    Zelf net te horen gekregen dat mijn onverwacht weekje verlof doorgaat, YES! fijn fijn!

  3. een heerlijke middag met een vriendin en een heelrijke avond met een goed gesprke met manlief

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.