Happy moments #31

Happy moments #31

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments! Happy moments #31. En ik had niet veel foto’s. De allergische reactie die ik had, ging/ gaat nog even door, dus ik had/heb nog niet veel zin gehad in dingen :(. Ik zit nog steeds aan de antibiotica met alle shit eromheen kwa bijwerkingen. Maar komt wel weer goed.

Ik kreeg wel veel meldingen van facebook, van oude foto’s en het leek mij wel leuk om die er even tussen te doen voor een keer :D. Ze komen uit 2012!! Kijk gewoon weer gezellig mee.

Naar de pier lopen op Scheveningen is voor mij elke keer een uitdaging omdat ik gewoon niet ver kan lopen en energie van een slak heb. Het is mij al weer keer op keer gelukt maar dit keer ging het moeizaam. Je merkt gewoon dat ik weer uitgeput ben maar ik heb het wel weer gered. Wij wilden nog een foto maken met ons drietjes zoals altijd, maar A mijn kop stond er niet naar en B het waaide als een malle en er komt nog overal zand uit hahah. Maar wij gaan het van de week weer een keer proberen 😉

Deze chocowafeltjes worden hier niet zo gegeten, maar verkruimeld door een luchtig toetje. En elke keer grijp ik mijn handjes mis of er liggen niet genoeg pakken in de winkel dus dacht een kennis van ons die bij de Hoogvliet werkt, “Rach bestel gewoon een doos” haha, zo gezegd zo gedaan.

In plaats van een home made kapsalon, knalde ik nu gewoon mijn groente in de ovenschaal, deed er een zooi kaas overheen en schoof het de oven in. Was het lekker? Ja! Een wok maaltijd uit de oven…, doe eens gek.

Ondanks ik er totaal geen zin in had, lakte ik toch even mijn nagels. Ik denk dan ga ik mij wel beter voelen, helaas. Maar ik heb dan wel weer een lekker kleurtje op mijn nagels.

En dan gaan wij even lekker terug de tijd in, 2012. Ik was toen al ziek en ik weet nog wel dat dit uitje eindigde in een hoop lichamelijke ellende. Maar de foto’s…pff och ik krijg tranen in mijn ogen elke keer, zo mooi met vol gevoel. Ro zien jullie nooit op de foto omdat hij dat niet wil. Maar wij maken natuurlijk wel foto’s samen en deze kon ik niet laten, sorry mop hihi.

En dan sluit ik hem weer af met lucht foto’s. Die gemaakt zijn door Ras, want ook hier had ik geen fut en zin in. Maar ze zijn weer mooi!!

Ro heeft even 2 weken vakantie dus die kan mij lekker helpen de komende dagen. Wij hebben het weekend al goed besteed met lekker film kijken. Ja je leest het goed, Rach op de bank een film kijken haha, dan ben ik ziek ja ;). Ik hoop zo, maar dan oprecht dat ik mij beter ga voelen en weer een beetje opknap zodat ik even met mijn mannetje kan genieten. De meiden zijn werken dus wij hebben het rijk alleen. Fingers crossed!

Wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!!

22 gedachten over “Happy moments #31

  1. Wij zaten in thuisquarantaine dus zijn er ook niet veel uitgeweest. Wel mooie momenten gehad samen in de tuin, tijdens spelletjes (heel veel Uno Junior momenteel) en Lego. Ik hoop dat je snel weer opknapt van de allergische reactie.

  2. Vd week las ik op FB dat het niet zo goed met je ging en bij het starten van je log hoopte ik dat het inmiddels beter zou gaan. Wat een ellende steeds joh!
    Maar wat een mooie foto’s van “vroeger”. Je ziet er zo anders uit met blond haar. Leuk om dit soort foto’s dan weer eens terug te zien.

    1. klopt inderdaad en het gaat nog steeds met ups en downs :(. en oude foto’s blijven altijd gewoon leuk, soms wat verdrietig, maar altijd om toch op terug te kijken

  3. die ras is een gevalletje de appel valt niet ver van de stam…ze kan net als jij heel goed fotograveren!

  4. Dat strandgevoel is zo moeilijk te omschrijven, maar snap helemaal dat je er aan verslaafd bent. Ik heb dat met Hoek van Holland. Als badplaats stelt het weinig voor, maar het gevoel dat ik heb als ik daar loop is niet te omschrijven

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.