Happy moments #31

Happy moments #31

Zo er staat weer een nieuwe happy moments #31 online. En weer lekker op de maandag zoals het hoort 😉

Deze happy moment is weer magertjes maar Niomi ging de pijnbank weer op bij onze Chris, en Ras en ik gaan morgen weer. En dat zijn leuke dingen om te delen 😀

Ik was spontaan met Nio even eruit gegaan want ze wilde voor wat kleertjes kijken en toen kreeg ik deze gave jas van haar!! Ja hij hangt er belabberd bij zo, maar moest even snel een foto maken voor Ro haha.

Zo Roon is klaar met de muurtjes in de straat en is er even klaar mee ghaha. Na zijn werk ging hij verder elke keer en als je 5.10 je wekker hoort en je werkt tot 20.00 a 21.00 savonds en in het weekend dan snap ik dat je even een dikke middelvinger opsteekt haha. Maar de buurtjes en ik zijn helemaal happy!!

En ik kon het weer niet laten he om toch weer een highlighter te kopen…gelijk 2 als back up haha.

Dinner time!!

De lucht foto is van Ro die hem smorgens vroeg maakten toen hij naar zijn werk ging.

Dit was hem weer voor deze keer. Deze week is het even op adem komen en dan weer door met de medische BS. Roon werkt nog even door en heeft dan vrij voor een week en dan gaan we lekker met zijn vieren even wat doen 😉

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!

8 gedachten over “Happy moments #31

  1. Wat lief dat je getrakteerd werd op deze mooi jas. Wanneer de dagen weer wat kouder gaan worden komt hij mooi van pas 🙂
    En wat een lange dagen maakt Roon zeg. Ik wordt al moe alleen als ik de werktijden zie hahaha.

  2. Wij hebben al 3 weken een badkamerverbouwing wat veel stof en puinhoop met zich meebrengt, nog een weekje en dan is het top

  3. Poeh, wat een lange werkdagen voor hem zo. Ik snap dat je daar snel een keer klaar mee bent. Ik vind de tekst van de tattoo erg mooi.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.