Happy moments #31

Happy moments #31

De eerste happy moments van augustus :D, nummertje 31!

Deze week niet zoveel. Zit nog steeds aan de antibiotica en daar word ik en de rest van het gezin niet vrolijker van kan ik je vertellen. Maar tussen mijn gezeik en gezucht door hebben we natuurlijk wel onze momentjes 😀

Ik begin even met onze slaapkamer. Die fikte een paar weken geleden een beetje af door mijn stomheid met een waxmelt aan te laten staan. Het was een zwarte massa en is nog ergens terug te zien in 2 of 3 vlogs hiervoor. Maar goed het is weer netjes gemaakt.

Deze foto hebben jullie in de blogpost hiervoor al gezien bij Rashel, en ja plaats hem gewoon weer want het was voor ons samen een happy moment toen we hem maakten. Even fun hebben op bed, gekke bekken trekken en gewoon dom doen haha.

Afgelopen week was het ook een hoop regen en ineens bloed verziekend heet met op de teller hier 34 graden!! Ja dat vraagt om ijs dan natuurlijk. Voor mij een no go maar ik had er even schijt aan en heb ervan genoten! De meest goedkope water ijsjes geloof ik op die plastic zelf invries dingen na dan zijn deze toch wel favoriet hierzo.

Een keer weer geen wok gerecht, al aten we dat wel, maar denk plaats eens een andere foto haha. Op maandag eten wij altijd een gebakken eitje op vers tijgerbrood alleen ik eet het dan zonder brood met een avacado en een berg rosbief. Heerlijk!

En toch ging ik weer voor zwart en donker op mijn nagels deze week. Is toch meer mijn ding dan dat dat lichte he….

En…ik mocht deze week weer de pijnbank op. In deze vlog zie je daar een stukje van en ik maak er nog een aparte blogpost over maar wilde toch alvast even deze foto delen die niet mijn mooiste is haha.

Het was zo bloed verziekend heet vrijdag en Ras ik waren toch zo stom om ’s avonds laat nog naar Scheveningen te rijden waar het natuurlijk achterlijk druk was….corona regels? Daar was niks van te merken merken in ieder geval….., we zijn er ook maar niet uit gegaan maar hebben wel genoten van de mooie luchten.

En ik sluit af met een foto die ik gewoon zo maakte omdat ik mij verveelde haha. Ik deelde hem al op instagram. Ik had lekkere en warme douche gehad, haar gedaan en make up op gedaan…… en nee ik ging niet meer weg want het was 20.00 of al haha maar ik had er gewoon zin in en het was er na een uur al weer af. Gewoon een happy zinloos momentje waar ik happy van werd. Lekker bewerkt op mijn foon om de achtergrond te fixen en done.

De antibiotica doet zijn werk wel en niet moet ik zeggen. Gister was het weer bonus en was alles weer dik en pijnlijk en kreeg ik te horen dat ik eigenlijk helemaal niet veel of helemaal niet naar buiten mag omdat de kuur alles weer afbreekt in mijn lichaam, dus ook mijn kalium en ijzer en vit D ect. en ik een open boek ben voor bacterieen en virussen ….. en dat heb ik weer geweten gister :(. Ik hoop dat de rest van de week wel rustig blijft voor mij al heb ik daar een hard hoofd in met alle dalingen in de bloedwaardes weer. Maar goed het is nou eenmaal zo en ik moet er maar mee dealen ;).

Aankomende week word het weer super lekker weer en zal ik dan toch moeten handelen om maar een beetje in de tuin te hangen en niet veel op de scooter weg te kunnen. Een windje op mijn lichaam zou al betekenen dat ik een longontsteking kan oplopen en dat willen we natuurlijk niet. Dus ik zal mijn happy moments voor volgende week met wat andere foto’s gaan vullen.

Wat waren die van jullie weer de afgelopen week?

Tot volgende week!!

25 gedachten over “Happy moments #31

 1. Oh die dubbellikker ijsjes zijn echt waaaayyy back haha van vroeger. En die rosbief met avocado, mmm smullen zeg

 2. Tja de afgelopen dagen is het echt te heet geweest. Hopelijk gaat het al wat beter met je. Maar idd is er soms weinig te merken van de Corona regels, helaas. Het lijkt dat zelfs de extra persconferentie daarbij niet heeft geholpen. Mijn happy moment was deze week dat ik na twee weken mijn zoon een dagje heb gezien (hij is drie weken bij zijn vader in de vakantie) (We videobellen wel elke dag). Het was heerlijk om weer even met hem te knuffelen en gewoon even met hem te kunnen spelen.

 3. Hier lekker vakantie, maar ook aan de antibiotica. Ik voor een oogontsteking en mijn dochter voor ontstoken huid nav muggenbulten. Hopelijk slaat de AB snel aan. Beterschap!

 4. Onze happy moments afgelopen 2 weken was lekker relaxen aan de Franse westkust waar geen kip te bekennen was, zo heerlijk rustig!

 5. Jeetje, wat pittig. Veel sterkte deze dagen. Hoop dat je echt binnenkort van die ab af kan en je iets beter voelt. Beterschap!

  On topic, vind die donkere nagellak idd beter bij je passen. Iets uitgesprokener denk ik. Heel mooi! En je tattoo is prachtig.

 6. Al met al een hoop mooie momenten weer mop 🙂
  Maar proberen rustig aan te doen dan komende week, al ken ik je te goed en weet ik gewoon dat je weer te veel gaat doen, want rach en stilzitten 😉

 7. Wat vervelend om te lezen dat je met dit warme weer zelfs niet ff met de kids op de scooter weg kan. En net als jij en Lizette zijn de goedkope waterijsjes hier ook favoriet haha.

 8. Zo ontzettend balen voor je van de ontstekingen! Dan deze week toch maar voorzichtig aan doen thuis, zodat je er niets bij op loopt. Die goedkope dubbele waterijsjes zijn hier ook erg favoriet.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.