Happy moments #32

Happy moments #32

Welkom op deze nieuwe maandag en ook weer bij een nieuwe happy moments #32. Vorige week zei ik dat ik mij deze week hopelijk beter zou voelen na al die antibiotica van 14 dagen maar helaas dacht mijn lichaam daar gister anders over.

Mijn lichaam dacht nadat ik zaterdag mijn laatste pillen had ingenomen…, kom we gaan gewoon alles omgooien en bezorgen Rach een nog dikkere en pijnlijkere gezicht :(. Nou mensen, jullie snappen dat mijn wereld even heel klein werd. Antibiotica doet mijn bloedwaardes altijd op nul zetten en moet ik allés wéér opnieuw opbouwen. In dit geval ook weer en dat alles voor niks en daar word deze moeder bloed humeurig van en verdrietig. Maar goed. We gaan gewoon beginnen met de foto’s die ik wel nog heb gemaakt. Echt actief was ik niet want ik was zo gammel als wat van die kuur. We gaan gewoon beginnen.

Deze hadden jullie hier al voorbij zien komen. Een top happy moment. Als ik de foto zie elke keer schiet ik vol. Kijk mijn nou staan met mijn grote meiden…hou op met mij hoor haha. Nee gewoon mooi en toch trots op mijzelf en op Roon 😉

De antibiotica, shit load aan pijnstillers, kalium ect. op een maag die al naar zijn grootje is…tja dat is rennie’s (vr)eten die ik normaal niet kan verdragen maar wauw, heaven haha. Ik heb zelf 2 soorten maagbeschermers maar die deden ook niet veel dus ja dan maar dit.

Mijn nagels weerspiegelde mijn humeur…. verder geen tekst voor nodig denk ik.

Ik loop elke vrijdag in Nootdorp langs de tassenwinkel. Ik heb en mag alleen maar kipling tassen van Roon kopen hahaha omdat hij die zo leuk vind…ja dag Roon haah. Maar ik zag deze hangen en ik was naar zoiets op zoek dus hoppa, Roon appen, en kopen dat ding. Ik heb ze in alle maten en kleuren dus ja waarom niet er nog eentje bij.

De grootste Amazing oriental zit hier om de hoek, en wij komen daar regelmatig en zo ook afgelopen week omdat ik saoto soep ging maken en daar mijn spulletjes vandaan haalde ervoor.

Nou zoals ik schreef, ik maakte saotosoep en we aten weer van alles wat. Ik maakte weer eens home made hamburgers en spaghettie, waar voor mij alleen de saus geld maar hij was weer eens heerlijk!

En dan de standaard wekelijkse lucht foto. Die maakte ik ook op scheveningen. Hij is niet wauw of spectaculair, maar hij gaf mij een rust gevoel, dus dat mag hij online.

En dat was hem weer van afgelopen week. Aankomende week hoop ik weer een vlog online te kunnen zetten en jullie zo even bij te kletsen. Echt plannen hebben wij niet. Ro is nog een weekje vrij en de meiden werken, dus qualitytime!

Verder moet ik weer medisch aan de bak, maar als ik daar aan denk vergal ik mijn zondag avond dus dat doen we maar niet haha.

Hoe was jullie afgelopen week?

Tot volgende week!!

13 gedachten over “Happy moments #32

  1. Mijn week was vooral heel ontspannen en dat is ook wel eens fijn! Wat balen he die gezondheid hopelijk gaat het snel weer iets beter. Maar die gerechten zien er weer heerlijk uit.

  2. met recht ben je trots op die twee prachtige meiden! en wat ontzettend..ahum naar dat je weer opnieuw moest beginnen! Maar je bent een doorzetter!!

  3. Wat een powervrouw ben jij ondanks alles, zeg! Inspirerend. Mijn afgelopen week stond in het teken van de tandarts, kroon eruit gegaan. Gelukkig nu weer in orde.

  4. Wat een ellende. Nee wat zeg ik, wat een hel joh met je gezondheid. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je hier stik chagrijnig van wordt als je alles voor Jan Doedel doorstaan hebt. Is er echt niks anders te vinden wat wel helpt? Of misschien minder agressief voor je lichaam is? Uiteraard zal je dit zelf al helemaal onderzocht hebben. Maar ze moeten toch iets hebben wat helpt…. En toevallig hadden we het van de week ook over saotosoep maken. Dat is echt heel lang geleden. En aangezien ik nu toch bezig ben met het uitbreiden van mijn keukenskills kan ik deze ook eens uitproberen 🙂
    Sterkte deze week. Hopelijk voel je je een heel stuk beter dan voorgaande weken.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.