Happy moments #32

Happy moments #32

Het is weer maandag, dus tijd voor happy moments. En we zitten al op de happy moments #32!!

Het was even de vraag of ik wel een happy moments ging plaatsen aangezien er afgelopen vrijdag iets is gebeurd waar we nog allemaal van in shock zijn en ik het weer door de oog van de naald ben gekropen. Daisy, onze vaste blogster en ik zaten te brainstormen omdat ik zei of ik niet zeker wist of deze er zou komen vandaag.. Ze zou het dan een keer overnemen, wat ook geen probleem is en dat is een planning voor een blogpost van Daisy de volgende keer :). Ik wilde toch een happy moment online zetten en ik had nog wel wat foto’s gemaakt 😉

Wat er gebeurd is, leg ik woensdag in een video uit. Het vloggen heb ik gelijk neergelegd voor de rest van de week. Wel ben ik instastory’s gaan maken omdat mensen dat vroegen. Nou ja oke, het is ook een soort van vloggen toch ;). En het is een keer wat anders 😀

Maar goed laten we beginnen oke :D.

Na een dagje “mama-dochter” maakten we nog wat foto’s en we waren twinning want we hadden jasjes besteld op shein. Ras een bordeaux en ik een bruin geruite, super leuk en stevig en dik materiaal.

Vorige week liet ik weer een tattoo in mijn nek zetten en ook gelijk een hartje achter mijn oor. Zus Linda en Ras hadden hem al maar ik haakte toen af omdat ik geen zin had ;). Maar nu zijn we compleet 😀

Tijd om te koken. Dit keer pompoen blokjes uit de oven die ik kruid met wat er in mijn keukenkastje staat en waar ik op dat moment trek in heb. Ik heb wel eens een recept geplaatst voor pompoen frietjes en dit is eigenlijk hetzeflde. Ik eet daar altijd vier…, ja vier tartaartjes bij van de slager die ik dan zelf ook nog even kruid en maar heel even aanbak zodat ik gewoon nog rood is van binnen anders vind ik het niet lekker meer.

En het was weer nageltjes tijd…Essie, lekker paars…

En toen belande ik in een aflevering van “help mijn man is klusser” moahaha. Ineens nieuwe verduistering rolgordijnen en een nieuwe keuken kraan. Pik was lekker bezig en ik was blij!! Ik moet alleen even het randje verven zie je nog….dat is roze haha.

Onze kanjer en lieverd van Daisy, onze vaste blogster, maakte op haar site een blogpost aan en wij stonden boven aan <3. Daisy is begonnen als gastblogster een paar jaar geleden al geloof ik, en hoort bij de la familia B. We zijn blij met die schat!

En mensen, we zitten midden in een hittegolf! Roon en Nio gingen shoppen..ja met die pleuris hitte ja!! En ze kwamen terug met een ventilator en een zwembad haha, geniaal!

En we sluiten weer af met twee mooie lucht foto’s

Wij gaan hier genieten van ons badje, bijkomen en ik zal mijn best doen om lekker door te trappen op instastory’s!

De bekende vraag….wat waren jullie happy moments ?

Tot volgende week!

20 gedachten over “Happy moments #32

  1. Ondanks een kut week, een hoop mooie momenten toch wel 😀
    En lieverd, LFB moest gewoon boven aan! One family love<3

    Over 2 week hoop ik een hele goeie happy moments online te krijgen 😉 iets met het bbl gebeuren 😉

  2. Oh, dat zwembadje lacht me toe joh! Ik heb hier nog even gekeken, maar zag helaas alleen nog een mega grote exemplaar, dus voor ons nog geen zwembadje. We hebben gelukkig wel airco, dus daar word ik momenteel wel erg blij van.

  3. Jeetje, ik hoop dat alles goed is! Wat een mooi overzicht. Mijn happy moments: oppassen op mijn nichtje en wandelen bij het strand.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.