Happy moments #33

Happy moments #33

Het is weer maandag!! Dus weer tijd voor happy moments. En bereid je maar alvast voor…, want dit is de meest minste die ik tot nu toe heb gemaakt geloof ik :(.

Ik heb zo weinig foto’s gemaakt, dat ik er zelf van schrok toen ik ze aan het inladen was. Het was de laatste week vakantie van Roon en die hebben wij lekker samen door gebracht, en zowel de vlog camera als mijn iphone stonden op een laag pitje. Dus sorry, weinig foto’s maar we beginnen gewoon met wat ik nog wel heb vast gelegd.

Ik geloof dat ik twee weken geleden een lakje kocht bij de Action. Nog nooit gedaan want durfde het niet aan, maar ik moet zeggen dat het te doen is. Het lag er na 3 dagen af maar hey voor dat geld 😉

Ik onze vorige happy moments liet ik al een paar oude foto’s voorbij komen en ik vond er weer eentje. Te leuk om te laten liggen. Die bekkies van de meiden zijn toch te cute! Als ik dan zie wat er nu door mijn huis rent hahah, ook cute, maar to big hahah.

En dan krijg je weer een foto van je meid binnen….pretty little thing…

En er stond home made hamburgers op het menu. Die gaan er altijd goed in. Ik eet ze zo met een salade want het broodje mag ik natuurlijk niet. We aten wel meer natuurlijk afgelopen week, maar zo ook daar geen foto van 🙁

Ik sluit altijd af met een lucht foto, en ja bij deze haha, zo snel, maar hij mag er wezen! Zaterdag ging het hier even lekker los met een hoosbui. Wat heerlijk voor verkoeling zorgde want het was vies benauwd. Wij waren nog even een stukje gaan lopen daarvoor maar zelfs dat was niet lekker.

Zo joe joe, we zijn er door heen. Nou was deze kort of niet! Jammer maar volgende week staat die weer vol hoop ik. Aankomende week gaat het normale leventje weer beginnen. Ro weer aan het werk, de meiden weer werken, dus ik ben home alone en dat vind ik niet erg. Dan begint mijn vakantie zeg ik altijd maar 😉 Ik zal iedereen wel gaan missen, zo stil weer in huis dan. Maar we hebben genoten!

Hoe was jullie afgelopen week? Happy moments ?

Tot volgende week!

9 gedachten over “Happy moments #33

  1. Oh, die foto van jou en je meiden! Wat een verschil joh… maar inderdaad super leuk om te zien en ja, ik vind die kleur haar je ook mooi staan.

  2. Zo wat een donkere lucht op je foto 😱 Dat het alleen bij hozen is gebleven? Geen donderwolken?
    Af en toe even lekker samen is ook niet verkeerd.
    En wat een schattige foto van jou en je dochters. Wat gaat de tijd dan toch hard he?!
    Mijn voorgaande week was wel oke. Lekker gewerkt, veel tijd bij Poownie doorgebracht. Nog even het water op geweest en heerlijk wat blogs vooruit kunnen werken.

  3. Dit klinkt toch als een heerlijke week. Soms is kwalitie time met de kids veel belangrijker dan een foto voor een blog 😉 De nagellak heeft wel een tof kleurtje zeg!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.