Happy moments #33

Happy moments #33

Het is weer maandag, tijd voor happy moments #33. De vakantie zit er voor Ro weer op. Anderhalve week mocht hij mij vervelen haha, aahnee!! Vond het fijn dat hij er was en mij kon helpen en dan wij samen voor pampus op de bank konden liggen 😉

Hij liet en tussen door een tattoo zetten bij Chris van Tattoo Martin. En dat was voor hem weer een gezellige boel met Chris. Ik takelde mijzelf van de bank om er even heen te rijden en te kijken hoe het ging.

Ook ging ik even met manlief op pad voor zolang het kon. Het was taffus heet en hij moest weer een tuincentrum in haha. Weet je hoe heet dat is daar!! En buiten stond een lief vrouwtje met heerlijk fruit en Ro dacht, yess daar houden we thuis van ondanks dat wijffie het niet mag…., kocht die even voor 26 euro fruit…lekker pik haha.

Ondanks de hitte ging ik toch onder de zonnebank. En nogmaals het is voor mij niet alleen voor de kleur maar ook voor de pijn ;). De zonnebank ging pas om 16.00 open ipv 10 uur, dus je snapt dat ik weg kookte. Gelukkig ging Ras gezellig mee. Ze ging er zelf alleen niet onder.

Fooooooddd…, moet je niet aan denken als het zo warm is. Ik wel en eet het liefst erwtensoep haha.

De luchtfoto’s zijn weer niet van mij maar van Ras, die lekker aan de wandel was met haar vader.

En als afsluitertje, die ik wel leuk vind en tegen kwam….eentje uit de oude doos. Mini Ras met Ro

Dit was het weer, happy moments #33. Rashel en ik maken er een lekker weekje van samen. Ze heeft een week vrij want volgende week begint ze op haar nieuwe school aan haar nieuwe opleiding.

Ik struggle lekker door en zal daar een keer apart een blogpost of video over maken. Mensen sturen veel dm’s met allemaal vragen maar die vind ik niet toepasselijk voor in happy moments 😉

Hoe was jullie warme week?

Tot volgende week!

10 gedachten over “Happy moments #33

  1. Iedereen in een huis, dat lijkt me een gezellige boel! Al ben ik zelf ook weer blij als ieder zijn ding weer gaat doen.

  2. Hier was het toch erg moeilijk – ik heb het erg lastig met deze warmte en droogte. Het kruipt echt in je lijf, en je slaapt er minder goed van. Ik snak naar wat regen 🙂

  3. Ik hang de vlag uit als het afkoelt! Zomer leuk, maar deze hitte is niet aan mij besteed hoor! En erwtensoep met dit weer? Moet er niet aandenken joh, dat associeer ik echt met de winter…

  4. Hoe onze warme week was? Nou behoorlijk pittig. Maar we hebben het doorstaan, verkoeling op het water gezocht. Was redelijk uit te houden. Maar daarna, op stal… Poeh, niet te doen joh!!

    Bizar he, wat het fruit kost! Hier ook een groenteboer gevonden die af en toe wat mooie aanbiedingen heeft. Altijd blij mee. Wat een lieve foto van mini Ras. haha wat gaat het toch snel he?!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.