Happy moments #33

Happy moments #33

Het is weer tijd voor onze wekelijkse happy moments!
En wat een schande want ik heb weinig foto’s gewoon :(. Zo bizar, ik heb vakantie, tonnen aan tijd, dus ook genoeg tijd voor foto’s….., en dan kom ik met een paar lullige foto’s aan haha. Maar goed, kijken jullie mee.

Ik begin even met onze Koi’s. Mensen vroegen ernaar dus ja dan maar even een teken van leven geven over onze kinders 😀

Er komen een hoop nieuwe vrienden voorbij in deze happy moments en deze is daar een van. Vliegenmeppers!! Er vliegt nog wel eens wat naar binnen met alles open. We hebben we hoordeuren maar niet bij de voordeur. En als ik ergens een bloedhekel aan heb dan is het wel zo’n zoemend geval in huis, bah. Dus sorry, maar die krijgen dus bij deze een mep.

Ondanks dat mijn nagels even helemaal niks zijn op dit moment. Broos en splijten continue, wilde ik ze toch even een kleurtje geven. En we gingen voor blauw van de Hema.

Wat voor mij echt een happy moment is, is dat mijn haar wel groeit als kool!! Ik zit nu alleen op een shit lengte met de zijkanten maar even door zetten 😉

Nou een van mij beste vrienden op dit moment….de ventilator! We hebben er een paar ingeslagen voor elke kamer, en het is even heerlijk om er voor te gaan zitten!

Mijn andere grote vriend, is het water en bruisende water! Wij halen altijd veel van die pakken bij de sligro en ik drink in een uur tijd 3 liter weg hebben we bij gehouden. Dat is heel veel maar ja niet alles blijft er in bij mij natuurlijk. En met deze hitte is het belangrijk om gewoon nat te staan.

En dan….met dit warme weer….warm eten haha, ik hou ervan en het liefst eet ik gewoon iets van een stampot of snert! Ja verklaar mij maar voor gek. De country patat is weer helemaal terug hier in het gezin dus dat aten we dan ook met die hitte.

En dan sluit ik deze happy moments weer af met een lucht foto. Gewoon ordinair gemaakt vanuit onze tuin. Maar mooi is hij wel!

Dat waren ze weer voor deze week. Aankomende week start alles weer op hier, nou ja, Roon die gaat weer aan het werk, dus dan word de routine en planning weer wat strakker. Langzaam gaan we ook aftellen voor de meiden die weer naar school gaan straks. En ik ga weer aftellen naar 29 september want dan heb ik weer een afspraak voor een tattoo!!!

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!!

14 gedachten over “Happy moments #33

  1. Vreselijk die vliegen, ze reincarneren ofzo, sla er 1 dood en er komen weer 10 nieuwe binnen gewandeld, of nja gevlogen… de elektrische meppers draaien uren joh haha

    Vind het nog een aardig gevulde HM geworden mop!

  2. Oh, die country patat ziet er wel erg lekker uit joh! Ik was en ben vooral erg blij met onze airco, sinds vier jaar hebben we dat in zowel de woon- als slaapkamer, echt een genot met die hitte.

  3. Door jou heb ik Koi vissen leren kennen! Hiervoor wist ik daar helemaal niets van af. Dat vind ik altijd zo leuk aan Blogland: je leert echt van alles. Ik vind het mooie en kleurrijke vissen.

  4. Mijn happy moment was dat ik met een vriendin een kopje thee ben wezen drinken. We hadden elkaar al sinds begin dit jaar niet meer gezien

  5. Ik word helemaal gek van de vliegen! Mijn happy moment was het moment dat het ging regenen! Dan mis je het wel opeens hoor, zo een stortbui

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.