Happy moments #34

Happy moments #34

Het is weer maandag, dus weer zoals elke week tijd voor happy moments, #34. Jeetje vorige week was echt doffe ellende kwa foto’s en deze week is het nog niet een wauw factor, maar, hoii, ik heb mijn best gedaan. Het is voornamelijk (vr)eten haha.

Laten we maar gewoon beginnen goed.

Niomi liet haar nagels doen, super gaaf bij die meiden, maar niks voor mij. Voorheen wel, maar nu…,nee man. Maar ik vond de kleur wel leuk en Nio zei, mam, doe dan ook een blauw lakje op. Nou ik voel hem niet maar heb het er maar op laten zitten.

Ik word zo gelukkig als die zooi ingeleverd word. En ja ik weet, ik doe elke dag boodschappen dus ik zou dit elke dag even mee kunnen nemen. Maar hoi, ik heb geen geduld om voor zo’n ding te staan, flesje voor flesje haha, dus doei en laat het mijn vent wel doen. Deze mountain is btw heel klein, het komt meestal boven mijn foto lijstjes uit, maar je snapt wel wat ik bedoel.., toch?

En dan komen we bij het (vr)eet gedeelte uit. Wij hadden weer van alles wat en Niomi heeft nog rijst met kip in knoflook woksaus staan maken op zondag voor Milo en haar zelf. Ik had nog soep gemaakt en kapsalon, maar ja geen foto van.

En zo kom ik dan weer bij de lucht foto. Tja, we vliegen er weer door heen. Deze is gemaakt toen ik onderweg naar Delft was met Rashel.

Roon is al weer een week aan het werk en vandaag gaat Ras weer voor het eerst naar school om haar rooster op te halen. Niomi gaat 3 september weer even naar school, maar dat is meer om alles op te zeggen. Na lang praten en doen, heeft ze toch besloten te stoppen met school. Nou ja, uh, leuk vinden wij het niet maar wij gaan er verder geen drama van maken, haar leven, haar keus ;).

Woensdag ben ik jarig en nee dat vier ik niet, bah moet er niet aan denken haha. Maar voor ons viertjes haal ik wat lekkers of maak ik kwarktaart en thats it 😉

Hadden jullie nog happy moments afgelopen week?

Tot volgende week!

14 gedachten over “Happy moments #34

  1. oooh van al dat eten ga ik gelijk watertanden het ziet er allemaal weer heerlijk uit! Die plastic flessen is zo herkenbaar alleen staan ze bij ons in de schuur

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.